Bütçe
2.000 TL

Siyu

Yetkin
2.000 TL bütçem bulunuyor ARGB kasa arıyorum beyaz renk

Ekran kartım 320mm Zoko Chiko White alacaktım lakin 1 Cm'lik bir boşluk kalıyor kağıt üzerinde bu da açıkçası rahatsız etti beni.

Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.000 TL bütçem bulunuyor ARGB kasa arıyorum beyaz renk.

Ekran kartım 320mm zoko chiko white alacaktım lakin 1 Cm'lik bir boşluk kalıyor kağıt üzerinde bu da açıkçası rahatsız etti beni.

Önerilerinize açığım.

Biraz bakındım ama geniş ARGB beyaz bir kasa bulamadım bu bütçede bütçeyi arttırman lazım en fazla kaça çıkabilirsin?

Ekran kartım 320mm zoko chiko white alacaktım lakin 1 Cm'lik bir boşluk kalıyor kağıt üzerinde bu da açıkçası rahatsız etti beni.

Önerilerinize açığım.

3500'lere çıkarsan bunu önerebilirim gayet hoş duruyor bence.

Son düzenleme:
Beyaz şart Gameforce Rainy Beyaz 4x120mm ARGB nasıldır? Bu mu tercih edilmelidir Zoko Chiko White mu?

Önerilerinize açığım.

Zoko fanları iyi açıkçası ben fansız H510 Elite 1400 TL'ye mi ne aldım sadece hub vardı. Ona 700 civarı daha verip zoko fanlar taktım gayet memnunum.
Bu arada anakartında ARGB girişi var mı? Yoksa verdikleri hub Rainbow mantığı hazır ayarla çalışıyor bir mantığı yok yani.

Zoko fanları iyi açıkçası ben fansız H510 Elite 1400 TL'ye mi ne aldım sadece hub vardı. Ona 700 civarı daha verip zoko fanlar taktım gayet memnunum.
Bu arada anakartında ARGB girişi var mı? Yoksa verdikleri hub Rainbow mantığı hazır ayarla çalışıyor bir mantığı yok yani.
Rengini beyaz ayarlayabileceğim bir şey olması yeterli açıkçası reset butonu vs. mantığında çalışıyordu önceki kasam.

2500 civarı bir bütçede bir şey çıkar mı?

Son düzenleme:
Rengini beyaz ayarlayabileceğim bir şey olması yeterli açıkçası reset butonu vs. mantığında çalışıyordu önceki kasam.

2500 civarı bir bütçede bir şey çıkar mı?

Eğer istanbuldaysan bu firmanın şubesine gidip alırsan 2500'e verirler pazarlık yapıyorlar fanları falan da gayet iyi. Sabahtan beri bu markayı atıyorum diye inşallah modlar reklam sanmaz ama F/P bence :D
Beyaz versiyonu var bu arada linki değiştirdim şimdi.

@Siyu Zoko'nun sahibi firma bu arada.