Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.000 TL bütçe ile ekran kartı için RGB'li sleeved kablo önerisi
Ekran kartım 3x8 pin kullanıyorum, çok kalabalık bir görüntü oluyor ve kablolar kasanın camına değiyor. Bu yüzden RGB kablo veya kılıf arıyorum, önerilere açığım. Varsa anakart için de alacağım 24 pin.
Ekran kartım 3x8 pin kullanıyorum, çok kalabalık bir görüntü oluyor ve kablolar kasanın camına değiyor. Bu yüzden RGB kablo veya kılıf arıyorum, önerilere açığım. Varsa anakart için de alacağım 24 pin.
Bilgisayar Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis...
wraithesports.com
Bunun beyazından kullanıyorum. Çok kaliteli kablolar. 16 AWG. İçinden kablo tarakları da çıkıyor. Nizami duruyor