Bütçe
2.000 TL
Bu konuyu görmemişim. Zero 2 zaten spreadsheette did not make the cut'a, yani en düşük performansa girmiş. Neden zero 2 tercih ettin ki?

Bütçeyi 1k artırırsan cadenza ii öneririm. FPS oyunlarında gayet başarılı.

Tears da iş görür ama bununla müzik de dinlersin.

Su anki stoklara gore sadece Tears onerebiliyorum. Disariya ses veriyor bu ama bayagi. Onu da belirtmis olayim.
Stok beklerim sorun değil, siz yeter ki FPS oyunlarında bu alınmalı diyin yeter. Mesela chatgpt ile yaşadığım sorunlar, çözümler vb. şeyleri konuşurken beklentilerimi de hesaba katarak Kiwi Ears Cadenza modelini önermişti. Siz bu modele ne dersiniz?

Stok beklerim sorun değil, siz yeter ki FPS oyunlarında bu alınmalı diyin yeter. Mesela chatgpt ile yaşadığım sorunlar, çözümler vb. şeyleri konuşurken beklentilerimi de hesaba katarak Kiwi Ears Cadenza modelini önermişti. Siz bu modele ne dersiniz?
Ben Simgot EW200 oneririm. En azindan kendim kullaniyorum. Tiz seslere duyarliysan onermem sadece. Onun disinda performansi tatmin edici. Ben aldigim zaman 2.300 kusurdu. Simdi fiyati artmis bayagi.

Konunun ilk sayfasında Fresh Reviews Wallhack Tier List dökümanına bakarak fiyatları ve ürünlerin ülkede bulunabilirliğini göz önünde bulundurarak seçim yapmıştım ama demek ki böyle incelemelere bile güven olmamalıymış. @Trina Tekrar ürün alacağım zaman konuda ki mesajları referans alacağım, önerileriniz için teşekkür ederim. Şimdilik son bir kaç ayar deneyeceğim, istediğim sonucu elde edemezsem ürünü ikinci el satışa koyacağım.

Konunun ilk sayfasında Fresh Reviews Wallhack Tier List dökümanına bakarak fiyatları ve ürünlerin ülkede bulunabilirliğini göz önünde bulundurarak seçim yapmıştım ama demek ki böyle incelemelere bile güven olmamalıymış. @Trina Tekrar ürün alacağım zaman konuda ki mesajları referans alacağım, önerileriniz için teşekkür ederim. Şimdilik son bir kaç ayar deneyeceğim, istediğim sonucu elde edemezsem ürünü ikinci el satışa koyacağım.
Listede olduğu için yanıltmış olabilir ama dediğim gibi başarısız iemlerin olduğu kategoriye koymuş fresh. Oyun için başka bir şey alırsın 7hz ile bass müzik dinlersin. Tamamen çöp bir kulaklık değil, sadece ilk kullanın amacına uymuyor :)

Listede olduğu için yanıltmış olabilir ama dediğim gibi başarısız iemlerin olduğu kategoriye koymuş fresh. Oyun için başka bir şey alırsın 7hz ile bass müzik dinlersin. Tamamen çöp bir kulaklık değil, sadece ilk kullanın amacına uymuyor :)
Müzik için kablosuz, kablolu bir çok kulaklığım var ve hatta onları da sadece yolculuk gibi durumlarda kullanıyorum yani pek nadir ihtiyacım oluyor. Normal zamanlarda ise evde ses sistemi üzerinden dinlemek daha keyifli benim için bu yüzden 7hz çok ucuza gitmediği sürece satıp yenisini alma taraftarıyım, en azından daha az para harcamış olurum.