Bütçe
2.000 TL

cansux

Becerikli
Merhaba. 2.000 TL bütçem var, Gamepower Force RGB satın almak istiyorum. Bu bütçede başka model bulamadım, sizce alınır mı? Uzun ömürlü olsun, sorunsuz götürsün yeterli. İlk kez kol kullanacağım, daha önce elime bile almadım. Forza Horizon 6, Spider-Man gibi oyunları oynamak için istiyorum.

Merhaba. 2.000 TL bütçem var, Gamepower Force RGB satın almak istiyorum. Bu bütçede başka model bulamadım, sizce alınır mı? Uzun ömürlü olsun, sorunsuz götürsün yeterli. İlk kez kol kullanacağım, daha önce elime bile almadım. Forza Horizon 6, Spider-Man gibi oyunları oynamak için istiyorum.
Alma, GameSir Nova 2 Lite, bütçe çıkarsa Super Nova al.

Nova 2 Lite 1.800 TL diye kalmış aklımda. İsmi aklıma gelmeyen bir gamepad var, 1.700 civarında Hall Effect bulunuyordu sanırım. O alınabilir. Diğerleri söyleyecektir.

EasySMX fasonu bütçe daha çıkmıyorsa olabilir fakat aynı ürünü secuzi markası adı altında daha uyguna alabilirsin tek farkı Force koruma çantasına sahip. 2 Bin'e biraz koyarak daha iyi modeller varken Force çok mantıklı gelmedi.

Bütçe biraz daha çıksın Apex 5 alsın :D. O kadar çıkacağını çok sanmıyorum hocam.

3.000 TL'ye kadar dengi olmayan bir pad.

Çoğunlukla Forza oynayacagım zaten, Gamepower'de algılama sorunu varmış diyorlar mesela hafif bastığın zaman algılamıyormuş dediğiniz modelde yoktur umarım.

Ben hiç görmedim Gamepower modelinde varsa da minimal kronik değildir zaten EasySMX X15 klonu Gamepower oda güzel pad ama benim tercihim Thunderobot olurdu.