Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Eliniz büyük mü küçük mü ve fareyi nasıl tutuyorsunuz?Uygun fiyatli kablosuz kaliteli bir mouse ariyorum. Yuksek fiyata cikmak istemiyorum 2K'ya kadar olan tum secenekleri bekliyorum. Sirf 2k dedim diye sadece 2K onermezseniz sevinirim.
Eliniz büyük mü küçük mü ve fareyi nasıl tutuyorsunuz?
Palm seklinde tutuyorum elim orta bir şey. SS Prime kullanıyorum.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Razer Orochi V2 18000 Dpı Siyah Kablosuz Gaming Mouse Rz01-03730100-r3c1 Orochi V2 Black Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Orochi V2 18000 Dpı Siyah Kablosuz Gaming Mouse Rz01-03730100-r3c1 Orochi V2 Black Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Veya
Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Siyah
4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. İçinde bulunan son teknoloji, çift tıklama ve tepkisizliği önleyerek…
![]()
Razer Orochi V2 18000 Dpı Siyah Kablosuz Gaming Mouse Rz01-03730100-r3c1 Orochi V2 Black Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Orochi V2 18000 Dpı Siyah Kablosuz Gaming Mouse Rz01-03730100-r3c1 Orochi V2 Black Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Veya.
![]()
Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Siyah
4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. İçinde bulunan son teknoloji, çift tıklama ve tepkisizliği önleyerek…www.gaming.gen.tr
Pek hosuma gitmediler.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Bildiklerim kadarıyla bu bütçede bunlar fena değildir. Iyi diyebileceğim bir şey bulamadım. Bir de G305 var ama onda da çift tıklama sorunu falan var ama oda önerilir aslında.
Bildiklerim kadarıyla bu bütçede bunlar fena değildir. Iyi diyebileceğim bir şey bulamadım. Bir de G305 var ama onda da çift tıklama sorunu falan var ama oda önerilir aslında.
Onu da pek sevmedim be hocam.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Kablolu güzel bir şeyler bulabiliriz diye düşünüyorum.
@Toby Fox siz farelerden iyi anlıyorsunuz galiba bir yardımcı olur musunuz acaba? Ben bir şey bulamadım.
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bu olabilir.
İndirim kodu: SWAR
Kablolu güzel bir şeyler bulabiliriz diye düşünüyorum.
@Toby Fox siz farelerden iyi anlıyorsunuz galiba bir yardımcı olur musunuz acaba? Ben bir şey bulamadım.![]()
Kablolu secenek daha cok var evet fakat yavas yavas masamdan kablolardan kurtulmaya calsiiyorum. Cirkin bir goruntu veriyor. Masa altina kalan kablolarida bir tahtadan kapali bir şey yapıp masaya vidalacağım.
![]()
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu olabilir.
İndirim kodu: Swar.
Beyaz rengi biraz iyi gozukuyor fakat stokta yok ve 2200 oluyor o yuzden olmaz hocam.