Bütçe
2.000 TL

bahatkn

Üyecik
Hocamlar selam,

Kablosuz mouse arıyorum, bütçem 2.000 TL bandında. Sensörünün PixArt 3950 olması ve uzun batarya ömrü olmasından dolayı ATK A9 Plus modelini gözüme kestirdim. Fakat çok bilgim olmamasından dolayı araştırırken bazı yorumlarda sensör sorunu olduğundan bahsettiklerini gördüm.

ATK A9 alınır mı? Alternatif olarak bu bütçelerde sensörü kötü olmayıp, bu seviyelerde olan ve batarya süresi kısa olmayan mouse önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen alıp geç denilmez, tutuşu ve el uzunluğu belirsiz, referans model de yok.
Hocam, kusura bakmayın, bazı bilgileri eksik vermişim. Palm grip olarak kullanıyorum. İş görür bir sensör olması işime yarar. 8K Hz gibi bir ekstra hedefim yok. Şarj süresinin uzun olması ve sensörünün takılma veya kronik bir sorun olmaması benim için yeterlidir.

Hocam, kusura bakmayın, bazı bilgileri eksik vermişim. Palm grip olarak kullanıyorum. İş görür bir sensör olması işime yarar. 8K Hz gibi bir ekstra hedefim yok. Şarj süresinin uzun olması ve sensörünün takılma veya kronik bir sorun olmaması benim için yeterlidir.

Plus çok önermiyorum ben, o fiyatta fareye insan bir dongle koyar. Beğenmiyorum. Tutuş olarak da claw için iyi ama palm için eh işte. Arkadaşta Plus var, elini komple yayarak yatırarak oynuyor; diyor bana sürekli parmaklarım boşta kalıyor, mouse altına düşüyor.(Yeni mouse sipariş etti, bu nedenden) Ondan üstteki @SF26 hocamın dediği gibi referans model, el boyutu önemli. Tutuş da kimisi Xantares gibi palm tutar, serçe parmak içeride. kimisi komple yatırır İmorr gibi, Mouse anca uyar eline.

Ergo çok seçenek yok, Attack Shark r1, Fantech yari e bunlar 3311 sensör dongle da çıkmıyor. Model D Wireless var fiyatı da İyi şu an hem dongle çıkıyor hem sensörü 3311'den iyi. Kronik sorunu yoksa (uzun süre kullandım) Bakmalısın. Büyük bir mouse ortalama agırlıkta 69gr olmalı.

Plus çok önermiyorum ben, o fiyatta fareye insan bir dongle koyar. Beğenmiyorum. Tutuş olarak da claw için iyi ama palm için eh işte. Arkadaşta Plus var, elini komple yayarak yatırarak oynuyor; diyor bana sürekli parmaklarım boşta kalıyor, mouse altına düşüyor.(Yeni mouse sipariş etti, bu nedenden) Ondan üstteki @SF26 hocamın dediği gibi referans model, el boyutu önemli. Tutuş da kimisi Xantares gibi palm tutar, serçe parmak içeride. kimisi komple yatırır İmorr gibi, Mouse anca uyar eline.
Hocam, el uzunluğum 17-18 cm. Ben de arkadaşımda A9 modelini deneyimlemiştim; referans model olarak onu söyleyebilirim. Palm tutuşta elime iyi oturmuştu.

Hocam, el uzunluğum 17-18 cm. Ben de arkadaşımda A9 modelini deneyimlemiştim; referans model olarak onu söyleyebilirim. Palm tutuşta elime iyi oturmuştu.
Şu an bir süredir piyasayı takip etmiyorum, eline uymuş olabilir ama ben yine de söylüyorum, tercih etmezdim. Bana göre skate'leri iyi değil ve dongle çıkmaması zaten almaman için baş neden. Tabii başkası çok dert etmez, bunları alabilir, kullanabilir. Arkadaşım da değişti zaten, o mouse'u kullanıyor uzun süredir, yeni mouse aldı ama o eline uymuyor diye aldı. O da parmaklarını yayarak oynuyor, sen uyuyor elime dedin zaten. Bence daha iyi öneriler gelecektir, biraz bekle, dongle olan model önerileri gelir. A9 Plus fiyatının en iyisi olduğunu düşünmüyorum, bir dönem 1500 civarına satılıyordu, o zaman iyiydi evet. Şu an 2150 civarı verilmez.