Bütçe
2.000 TL
Şu an bir süredir piyasayı takip etmiyorum, eline uymuş olabilir ama ben yine de söylüyorum, tercih etmezdim. Bana göre skate'leri iyi değil ve dongle çıkmaması zaten almaman için baş neden. Tabii başkası çok dert etmez, bunları alabilir, kullanabilir. Arkadaşım da değişti zaten, o mouse'u kullanıyor uzun süredir, yeni mouse aldı ama o eline uymuyor diye aldı. O da parmaklarını yayarak oynuyor, sen uyuyor elime dedin zaten. Bence daha iyi öneriler gelecektir, biraz bekle, dongle olan model önerileri gelir. A9 Plus fiyatının en iyisi olduğunu düşünmüyorum, bir dönem 1500 civarına satılıyordu, o zaman iyiydi evet. Şu an 2150 civarı verilmez.
Ben de açıkçası A9 almayı düşünmüyorum, o yüzden alternatif arıyorum. A9'un şarjının uzun süre gitmesini beğenmiştim.

Hemen alıp geç denilmez, tutuşu ve el uzunluğu belirsiz, referans model de yok.
Alıcısı "ATK A9 Plus modelini gözüme kestirdim" diyen birini ben cahil yerine koymam.
Adam onu gözüne kestirmiş ise ben de modelin genel manada fiyatına göre iyi olduğunu ve alınabileceğini söylüyorum.
Mesajdan zaten "referans modelin" A9'un kendisi olduğunu anlıyorum ben. Dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.