Bütçe
2.000 TL

Kaan Sağ 1

Çalışkan
En fazla 2000 TL bütçe ayarladım. Ben de şu anda Rampage SMX-G68 var. Uzun bir zaman oldu alalı ve oyuncu ekipmanları hakkında fazla bir bilgim yok. Sizlerin mouse önerisine açığım.

A9 Plus referans modele göre uygun görünüyor. Zaten bütçesindeki en iyi sensör ve nispeten en iyi MCU'ya sahip. Bataryası da oldukça kuvvetli.

Shape olarak Rampage modele uygun bir model değil.
Konu sahibi Rampage modeline uygun bir shape olsun dememiş. Kaldı ki dese bile V9 Pro Plus ile A9 Plus aynı shape, A9 Plus'ı da listeden çıkarmak gerekiyor.
1786962370900.webp

Konu sahibi Rampage modeline uygun bir shape olsun dememiş. Kaldı ki dese bile V9 Pro Plus ile A9 Plus aynı shape, A9 Plus'ı da listeden çıkarmak gerekiyor.
Pro+'ın shape düzenlemesi 2. veya 3. kez yapılıyor EloShapes üzerinde, V9 Pro+ için doğru kıstas olamıyor. Aula da sağ olsun hâlen resmi sitesinde modelle alakalı bilgileri sunmadığı için sıkıntı yaşamaya devam ediyoruz. Mail attım ürünün boyut ve kaplama bilgisi için ama daha cevap gelmedi.

Dostlar önerileriniz harika duruyor tek bir sorum olucak işlemcim ryzen 5 7500f 8k hz işlemcimi zorlayıp oyunlardaki fps mi düşürmez değil mi?