Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.757 14 Şubat 2026 #11 astrax dedi: Yani satmayı düşünüyorum.Çünkü klean'i alırsam nova 3p'yi kullanacağımı sanmıyorum.EG280 ile 7Hz Sonus arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... EG280 oyun icin tasarlandi. Sonus muzik icin daha uygun.
astrax dedi: Yani satmayı düşünüyorum.Çünkü klean'i alırsam nova 3p'yi kullanacağımı sanmıyorum.EG280 ile 7Hz Sonus arasında ne fark var? Genişletmek için tıkla... EG280 oyun icin tasarlandi. Sonus muzik icin daha uygun.
KS KS astrax Çalışkan Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 5 14 Şubat 2026 #12 Simon dedi: EG280 oyun icin tasarlandi. Sonus muzik icin daha uygun. Genişletmek için tıkla... Galiba Sonus alcam hocam hem fiyatı uygun hem şekli güzel.Buna DAC gerekli olur mu olursa ne önerirsiniz?
Simon dedi: EG280 oyun icin tasarlandi. Sonus muzik icin daha uygun. Genişletmek için tıkla... Galiba Sonus alcam hocam hem fiyatı uygun hem şekli güzel.Buna DAC gerekli olur mu olursa ne önerirsiniz?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.757 14 Şubat 2026 #13 astrax dedi: Galiba Sonus alcam hocam hem fiyatı uygun hem şekli güzel.Buna DAC gerekli olur mu olursa ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... DAC israf olur bence. Beslemesi kolay bir IEM. Hayirli olsun simdiden.
astrax dedi: Galiba Sonus alcam hocam hem fiyatı uygun hem şekli güzel.Buna DAC gerekli olur mu olursa ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... DAC israf olur bence. Beslemesi kolay bir IEM. Hayirli olsun simdiden.
KS KS astrax Çalışkan Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 5 14 Şubat 2026 #14 Simon dedi: DAC israf olur bence. Beslemesi kolay bir IEM. Hayirli olsun simdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi aksamlar.
Simon dedi: DAC israf olur bence. Beslemesi kolay bir IEM. Hayirli olsun simdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi aksamlar.