Reqvhio
Çalışkan
Yeni mouse aldım (MCHOSE G3 V2 sade) ve yanına da artık yüzyıllardır kullandığım A4Tech membran klavyemi emekliye ayırasım var. League of Legends'a geri düştüm bu aralar o yüzden F key olması şart (jungler). Switch'ler konusunda biraz araştırma yaptım ama hiç denemedim. Yellow Switch'ler fena değil diye görmüştüm en son ondan AIGO A108 kafama yatmıştı ama double tap yaptığını söyleyen bir yorum gördüm. Ondan biraz geri adım attım. Ezcümle, işin içinden çıkamadım şimdilik, en son şu biraz iyi gibi geldi ama onun da siyahı yok:
Aula'lara falan hep baktım, göz gezdirdim. En büyük pet Peeve'im garip grup renkli olması. Düz siyah adam gibi model bulamıyoruz neredeyse. (Evet Aula F99 sen!
)
evet döndüm dolaştım, ajazz k870t pro alıp yanına da bi tane ucuz numpad alayım diyorum çünkü layout önemli benim için, f99 pro alıcam mesela ulan bakıyosun ok tuşları enter'ın dibinde, ne anladım o işten ben. iyi fikir gibi geldi bana
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-rk918-red-switch-beyaz-pbt-rgb-gaming-mekanik-klavye-p-51878
Aula'lara falan hep baktım, göz gezdirdim. En büyük pet Peeve'im garip grup renkli olması. Düz siyah adam gibi model bulamıyoruz neredeyse. (Evet Aula F99 sen!
evet döndüm dolaştım, ajazz k870t pro alıp yanına da bi tane ucuz numpad alayım diyorum çünkü layout önemli benim için, f99 pro alıcam mesela ulan bakıyosun ok tuşları enter'ın dibinde, ne anladım o işten ben. iyi fikir gibi geldi bana
Son düzenleme: