Bütçe
2.000 TL

Astrea Virgo

Yetkin
Yer
Türkiye
Merhaba,

Üzerinde Ryzen 7 5800X3D işlemci yer alan ASUS ROG STRIX B550-F anakartım için 2.000 TL'ye kadar üst düzey "LDAC" destekli Bluetooth adaptör arıyorum. PCI-e, Wi-Fi ile Dual veya USB olup olmaması fark etmez. Kayıpsız yüksek çözünürlüklü ses kalitesinde içerik dinlemek adına ihtiyacım var ancak piyasada aradığım niteliklere uygun linkteki ürün var. Yine de içindeki bataryası yüzünden uzun ömürlü bir cihaz olarak göremiyorum.

Merhaba,

Üzerinde Ryzen 7 5800X3D işlemci yer alan ASUS ROG STRIX B550-F anakartım için 2.000 TL'ye kadar üst düzey "LDAC" destekli Bluetooth adaptör arıyorum. PCI-e, Wi-Fi ile Dual veya USB olup olmaması fark etmez. Kayıpsız yüksek çözünürlüklü ses kalitesinde içerik dinlemek adına ihtiyacım var ancak piyasada aradığım niteliklere uygun linkteki ürün var. Yine de içindeki bataryası yüzünden uzun ömürlü bir cihaz olarak göremiyorum.

Aşağıda, Ryzen 7 5800X3D işlemciniz ve ASUS ROG STRIX B550-F anakartınız ile uyumlu, 2.000 TL altında LDAC destekli Bluetooth adaptör önerilerini bulabilirsiniz:

1. TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Adaptör
- Bağlantı Türü: USB
- Özellikler: LDAC desteği, düşük enerji tüketimi
- Fiyat: Uygun fiyatlı ve genelde 150-200 TL arasında

2. ASUS BT500 Bluetooth 5.0 Adaptör
- Özellikler: LDAC ve aptX desteği, yüksek ses kalitesi sağlama
- Fiyat: Genelde 300-400 TL arasında

3. Avantree DG80 Bluetooth 5.0 USB Adaptör
- Özellikler: LDAC ve aptX HD desteği, kayıpsız ses kalitesi
- Fiyat: Yaklaşık 500-600 TL

İhtiyaçlarınızı karşılayacak olan bu adaptörler, yüksek kaliteli ses iletileri sağlayarak keyifli bir dinleme deneyimi sunacaktır. Seçim yaparken uyumluluk ve kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Artı -1 Eksi
İhtiyaçlarınızı karşılayacak olan bu adaptörler, yüksek kaliteli ses iletileri sağlayarak keyifli bir dinleme deneyimi sunacaktır. Seçim yaparken uyumluluk ve kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurmayı unutmayın.
Avantree DG80 dışındaki hiçbir modelin SBC hariç LDAC desteği yok. Yukarıda linkini verdiğim B0DSPXCBNX modeline göre kıyaslamalısın.