Bu klavye neden bu kadar ucuz arkadaşlar? 8000 Hz ve manyetik Switch. 2 yıl içinde birebir değişim de yapılıyormuş. Yani çift tıklama vs. olursa gönderebilirim. Sizce maksimum 2000 bandında daha iyi bir seçenek var mı? Yüksek elo CS2 Oynuyorum. Ürün linki:
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Manyetik klavyeler kolay kolay çift tıklama yapmaz. Sadece CS için alınabilir, sesi falan kötü yoksa.Bu klavye neden bu kadar ucuz arkadaşlar? 8000 Hz ve manyetik Switch. 2 yıl içinde birebir değişim de yapılıyormuş. Yani çift tıklama vs. olursa gönderebilirim. Sizce maksimum 2000 bandında daha iyi bir seçenek var mı? Yüksek elo CS2 Oynuyorum. Ürün linki:
- Makaleler
- 1
Ses hiç umurumda değil hocam. Saf performans olarak daha iyisi var mıdır?
Bütçe çıkarsa Ace68 ve K1 HE modelleri var. Dediğiniz model çok giriş seviye. Ama fiyatının ürünü. Alınabilir.
Hocam peki CS2 açısından Aula S100 pro ile aralarında çok fark olur mu? O klavyeyi de beğendim çünkü.Bütçe çıkarsa Ace68 ve K1 HE modelleri var. Dediğiniz model çok giriş seviye. Ama fiyatının ürünü. Alınabilir.
- Makaleler
- 1
Hocam peki CS2 açısından Aula S100 Pro ile aralarında çok fark olur mu? O klavyeyi de beğendim çünkü.
Tam boyut olarak iyi bir model ama manyetik değil.
https://wraithesports.com/products/...klavye-manyetik-switch?variant=48965748818113 böyle bir model de var mış..
- Makaleler
- 1
Alınmaz. Kalite ve Firmware olarak kötü bir model.
Ama bu model sanırım hall effectli. Sizce bir tık öne taşımaz mı?
Alınmaz. Kalite ve Firmware olarak kötü bir model.