Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
HashiramaSenju
Uzman
Hocam ben kendim F87 kullanıyorum zaten Pro ile benziyorlar bayağı. F87 benim için gayet yeterli. Alınır mı? Kısmı kişisel olarak değişir. Fakat bence bu fiyatta göz ardı edilemeyecek bir ürün. Şu ana kadar hiçbir sorun da olmadı hissiyatı kaliteli, sesi çok az değil tabii Switch'e göre değişir. Bende graywood V3 Switch var. Sesi tok ve hiç rahatsız edecek derecede değil zaten diğer switchlerin ses testleri de internette vardır. Tek sorunu ışıklar çok belli olmuyor ama ışıksız da güzel duruyor.
Düzenleme: Zaten benimki de Proymuş yanlış hatırlamışım
Düzenleme: Zaten benimki de Proymuş yanlış hatırlamışım
Vipereyes
Başarılı
Hocam ben kendim F87 kullanıyorum zaten Pro ile benziyorlar bayağı. F87 benim için gayet yeterli. Alınır mı? Kısmı kişisel olarak değişir. Fakat bence bu fiyatta göz ardı edilemeyecek bir ürün. Şu ana kadar hiçbir sorun da olmadı hissiyatı kaliteli, sesi çok az değil tabii Switch'e göre değişir. Bende graywood V3 Switch var. Sesi tok ve hiç rahatsız edecek derecede değil zaten diğer switchlerin ses testleri de internette vardır. Tek sorunu ışıklar çok belli olmuyor ama ışıksız da güzel duruyor.
Işık önemli değil benim için sesinin rahatsız etmemesi gerekiyor kulaklık olarak Apple EarPods kullanıyorum yalıtımı zayıf ve gece uyuyanları rahatsız etmek istemiyorum güncel olarak Cooler Master'ın membran klavyesini kullanıyorum Apex3 TKL alacaktım ama o bütçeye çıkmışken membran yerine sessiz mekanik almak istiyorum.
- Makaleler
- 1
Alınır.
HashiramaSenju
Uzman
Hocam ürün genel olarak iyi ama sesi çok az değil. Tabi tüm switchleri araştırmakta fayda var. Fakat söylediğiniz şeylere göre sesi fazla kaçabilir gibi geldi bana.Işık önemli değil benim için sesinin rahatsız etmemesi gerekiyor kulaklık olarak Apple EarPods kullanıyorum yalıtımı zayıf ve gece uyuyanları rahatsız etmek istemiyorum güncel olarak Cooler Master'ın membran klavyesini kullanıyorum Apex3 TKL alacaktım ama o bütçeye çıkmışken membran yerine sessiz mekanik almak istiyorum.
Vipereyes
Başarılı
Hocam ürün genel olarak iyi ama sesi çok az değil. Tabii tüm switchleri araştırmakta fayda var. Fakat söylediğiniz şeylere göre sesi fazla kaçabilir gibi geldi bana.
Videolarında sesi tok gibi geliyor ama tabii denemeden bilemiyor, her şeyi güzelde sesinde kararsız kaldım.
HashiramaSenju
Uzman
Daha önce birkaç tane mekanik klavye kullandım. Onlara kıyasla sesi çok daha az. Fakat sonuç olarak mekanik klavyelerin hepsinde az çok ses oluyor. Ben oyunun sesiyle nerdeyse duymuyorum. Sesi tok olduğu için güzel geliyor ve rahatsız etmiyor. Hep kullanan kişi olduğum için dışardan duyan birinin ne düşündüğünü bilememVideolarında sesi tok gibi geliyor ama tabii denemeden bilemiyor, her şeyi güzelde sesinde kararsız kaldım.
wallywestr
Uzman
Aula f87 pro kullanıyorum. Blue switche göre sesi çok daha az ve tok ama en sessiz switchler kadar sessiz de değil. Tok olduğu için sesi rahatsız etmiyor ve güzel hissettiriyor