Bütçe
2.000 TL

kdcase

Çalışkan
CX80s kulaklığım 6 yıldan sonra bozulduğundan bilgisayarda kullanabileceğim uzun süre gidebilecek yeni bir kablolu kulak içi kulaklık arıyorum. HyperX Cloud Earbuds 2 kulaklığını buldum 2.000 TL fiyatına. Bu fiyata Earbuds 2 alınır mı? Gün içinde uzun süre kullandığımdan rahat bir kulaklık arıyorum. IEM'in kalite olarak daha iyi olduğunu duydum fakat kablonun kulağın üzerinden geçmesi ve çok rahat olmadığını duydum, o yüzden IEM istemiyorum. Bunun dışında 2.000 TL'ye önerebileceğiniz kulaklık var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 tlye kadar ne alınabilir peki mikrofonlu , özellikle en önemsediğim rahatlık
Waner 2 Red alabilirsin. Kablo ve Sancai kulak silikonlari konforlu.

Nasıl bir tonalite arıyorsun? Red lion, yanında gelen tipler yüzünden mantıklı. Sadece oyun içinse https://wraithesports.com/products/nicehck-tears-iem-kulaklik bunu da alabilirsin. Red lionın Shell'i biraz büyük, aşırı konforlu değil ama yine de rahatsız etmiyorlar.

Açıkçası ses işinden çok anlamıyorum oyun ve günlük kullanım için ortalama bir şey olur sesden ziyade daha çok gerekirse 10 saat kullansam bile rahatsız etmeyecek bir şey arıyorum CX80sleri neredeyse hissetmiyordum. Birde mikrofonu en iyi bu fiyata hangisi olabilir