@Simon, Tekrardan merhaba, rahatsiz ediyorum. Bu hafta icinde almayi planliyorum. Attiginiz kulakligi birazcik inceledim, yabanci kaynaklardan test edilmis verilere falan baktim. Eksileri var ama dediginiz gibi ses kalitesi gayet iyi gozukuyor. ANC'sinin kotu olmasi veya FLAC desteklememesi benim icin onemli degil. Iki problem birazcik sorun. Ilk problem oyun modu kapaliyken gecikme degeri yuksekmis galiba. Muzik modu muzik icin yeterliyken
video ve dizi icin gecikme olarak yuksek kaliyormus ve seste kayma olabiliyormus. Bu problemin varligindan tam emin degilim, varsa bile belki guncel olarak yazilimla cozulmus olabilir. Ikinci problemse sarji kagit ustunde 7 saat gitse de pratikte daha kisaymis, bir de ilk problemin cozumu icin oyun modu acmak gerektigi icin sarj suresi daha da kisaliyormus. Kulakligi daha cok ders, dizi ve video gibi uzun sureli isler icin kullanacagimdan bataryasi biraz daha iyi olsa daha iyi olurdu ama batarya icin daha iyi ses kalitesiyle muzik dinlemekten vazgecmek de istemiyorum acikcasi.