Bütçe
2.000 TL
Kefine klean sv ile waner arasındaki fiyat farkına deger mi?

Bir de bu waner'lerde kronik sorun vardi.(nozzle sorunuydu sanırım) bu ve diger forumlarda baya bir başlığı mevcuttu.

Çözüldü mü ki?

"Tangzu Wan'er S.G. 2.0 (veya Wan'er SG Studio Edition / genel Wan'er revizyonları) modellerinde sıkça konuşulan ve senin dediğin "nozzle" ile ilgili kronik sorun aslında nozzle'ın yamuk/kaymış gelmesi değil, şeffaf plastik gövdenin nozzle kökünden çatlaması/kırılması ve nozzle filtresinin tıkanması durumudur."
Türkiye'ye gelen batchlerde filtre çökmesi oldu sadece diye biliyorum. Plastik kırılmıyor. Filtre de dikkatli kullanınca zarar görmüyor nemden vs. Ben red lion'ı sene başından beri kullanıyorum filtrelerine bir şey olmadı.

Klean SV ile arasındaki farka değer evet.

Geçen indirimde gaza gelip cmf buds2 plus kablosuz kulak içi aldım.
Çok da begenmedim açıkçası.
Keşke almasaymisim.
3,5 saatte bir sarji bitiyor. Ses de öyle aman aman iyi değil. (8 senelik hyperx cloud alpha 10 kat iyi bundan bence)

Neyse belki indirim falan denk gelir veya borsadan bir seyler kazanirsak bakacaz:))

Geçen indirimde gaza gelip cmf buds2 plus kablosuz kulak içi aldım.
Çok da begenmedim açıkçası.
Keşke almasaymisim.
3,5 saatte bir sarji bitiyor. Ses de öyle aman aman iyi değil. (8 senelik hyperx cloud alpha 10 kat iyi bundan bence)

Neyse belki indirim falan denk gelir veya borsadan bir seyler kazanirsak bakacaz:))
Onu ben de beğenmeyip iade etmiştim :) Ara sıra indirim oluyor denk gelebilir.