Bütçe
2.000 TL

cartel

Yetkin
Merhabalar, yaz yaklaştı ve benim iPhone 13 bir günü çıkartamaz oldu. Kablolu powerbank'lerle uğraşmak istemiyorum, bu yüzden kablosuz (MagSafe) powerbank arıyorum.

Çok bir kriterim yok açıkçası. En önemli isteğim ince olması. 5000-10000 mAh arası olabilir. Rengi siyah veya grimsi tonlarda olabilir. Mıknatısı sağlam olsun.

İlk ürün olarak Baseus PicoGo AM41 Ultra Slim 5000 mAh (1300 TL) düşünüyorum fakat stoklarda gri-siyah veya bej kalmamış. Bu yüzden Baseus PicoGo AM41 Ultra Slim 10000 mAh Qi2 Gri (2600 TL) modelini buldum ve ilk ürüne göre 2 kat daha büyük mAh sahip ve 2 kat daha hızlı kablosuz şarj yapabiliyor fakat ilk ürüne göre 2 kat daha pahalı. Sizin önerileriniz neler? Sizce 2. yazdığımı alayım mı?

5000 mAH powerbank almayın özellikle de kablosuz kullanacaksanız. 1 kere bile şarj etmeyebilir, kablosuz şarj ve powerbank iki bol kayıplı teknoloji birleşince facia bir şey ortaya çıkıyor.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, o zaman 10.000Mah olan versiyonunu alayım hem 2 kat daha hızlı şarj ediyormuş kablosuzda. Başka bir öneriniz var mı?

Rica ederiz. Bu noktada 2 kat hızlı şarjdansa, iPhone 13'ün kablosuz hızlı sarjının maksimum 15W oldugunu belirtmekte fayda var. 30W da bir kablosuz sarj alsaniz 15W üzerinden sarj edeceksiniz.
Bu bilgi için teşekkür ederim hocam. Alacağım kablosuz powerbankde 15w kablosuz veriyor yani tam oluyor sanırım. İlk söylediğim 7.5w'mış. Ama ısınma konusu biraz şüpheye düşürdü beni, çok sorun yaşar mıyım? Başka önerileriniz var mı?

Ama ısınma konusu biraz şüpheye düşürdü beni, çok sorun yaşar mıyım? Başka önerileriniz var mı?
İndüksiyon mantığı yattığı için, elbette cihazınız normal şarja göre daha fazla ısınacak. Bunu hesaba katmalısınız, benim en iyi önerim kablolu powerbanktir her zaman. Yine de niyetlendiysen kullan, ama bir miktar ısınacak.

MagSafe yerine kendiliğinden kablolu mini powerbanklara da göz atabilirsiniz. Zaten çok ısıtarak şarj ediyor ve yaz sıcağında ekstra ısıtıyor. Şahsen Spigen kullanıyorum ve çok memnunum. Lightning için baktığımda şu ürün çıktı nasıldır bilmiyorum ama örnek olsun diye atıyorum.
Spigen'de Lightning yok. Örnek olsun diye attım. Taşıması çok rahat.