Bütçe
2.000 TL

ahbenoto

Çalışkan
Arkadaşlar, şu anda VXE R1 modelini kullanıyorum ancak bu mouse beni çok pişman etti. Konuya çok hakim değilim; fakat aldıktan 7 ay sonra kopmalar başladı, sonrasında ise kablosuz bağlantı tamamen gitti. Şu an sadece kablolu olarak kullanabiliyorum. Hatta kendi kablosu da bozulduğu için ek kablo almak zorunda kaldım.

Yeni bir mouse almak istiyorum. Genellikle Valorant ve CS gibi FPS oyunları oynuyorum. Bu oyunlar için tercihen beyaz renkte, 2.000 TL altına alabileceğim kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Fiyatın üzerine çıkmak istemiyorum; neticesinde normal bir oyuncuyum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, şu anda VXE R1 modelini kullanıyorum ancak bu mouse beni çok pişman etti. Konuya çok hakim değilim; fakat aldıktan 7 ay sonra kopmalar başladı, sonrasında ise kablosuz bağlantı tamamen gitti. Şu an sadece kablolu olarak kullanabiliyorum. Hatta kendi kablosu da bozulduğu için ek kablo almak zorunda kaldım.

Yeni bir mouse almak istiyorum. Genellikle Valorant ve CS gibi FPS oyunları oynuyorum. Bu oyunlar için tercihen beyaz renkte, 2.000 TL altına alabileceğim kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Fiyatın üzerine çıkmak istemiyorum; neticesinde normal bir oyuncuyum.
ATK A9 Plus alınabilir, bende kullanıyorum mevcut olarak.

@21312 Daha detaylı bilgi verebilir.

Garantisi vardı. Hala devam etmekte mart ayına kadar garantili. Fakat ben uğraşmak istemedim fareyi gönder incelensin tamir edilsin falan filan uzun geldi. Evden çalışıyorum yedek farem de olmadığı için direkt olarak yeni bir şey alayım dedim.

Çıkar ama çıkmak istemiyorum ortalama bir oyuncuyum çok fazla da vakit geçirmiyorum açıkçası oyunlarla o yüzden ortalalama güzel görünen performansıda üzmeyecek bir şey istiyorum açıkçası. Önerdiklerini inceleceyeceğim detaylı olarak. Teşekkürler.