Bütçe
2.000 TL

BIG C4LL 1

Başarılı
Yer
Ankara
Merhaba Techolay halki. Okula gidip gelirken, gunluk hayatimda ve PC basindayken kullanmak icin bir kulaklık ariyordum. QCY H3S'i buldum, Bluetooth olmadan PC'ye baglanabilir mi? Alinabilir mi? Alinmazsa ne onerirsiniz?
Simdiden teşekkür ederim.

Bende QCY H3 var. Bilgisayar için öyle hayli hayli gecikmeler yaşamadım. Oyun modu var zaten. Eğer gecikmenin ne demek olduğunu biliyorsanız ve bu sizi rahatsız etmezse alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bende QCY H3 var. Bilgisayar için öyle hayli hayli gecikmeler yaşamadım. Oyun modu var zaten. Eğer gecikmenin ne demek olduğunu biliyorsanız ve bu sizi rahatsız etmezse alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bilgisayarda mikrofon kalitesi ses kalitesi nasıl rekabetçi oyunlar oynanabilir mi?

Bilgisayarda mikrofon kalitesi ses kalitesi nasıl rekabetçi oyunlar oynanabilir mi?
Mikrofonları Bluetooth olduğu sürece kullanamazsınız, kullanmamalısınız. Bu Windows'un bilgisayarların sorunu değil. Bluetooth'un sorunu.
Aynı anda hem mikrofon hem de stereo Bluetooth ses cihazları kullanılamıyor. Buna hatta Hands Free deniyor.