Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
- Makaleler
- 23
Mikrofonu var. FPS oyunları için uygun.
wraithesports.com
NiceHCK Tears IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Konuyu hortlatmış gibi olacağım biraz ama Tears'ın yanına NK1 DAC da alınması mantıklı olmaz mı? Kargo zaten 150 küsür lira. Kargoya o parayı vermektense 400 daha zorlayıp NK1 DAC ile biraz daha iyi bir ikili oluşturulabilir sanki?
- Makaleler
- 23
NK1 veya AD1 alinabilir ve kargo bedava olur. Dogru bir yaklasim.Konuyu hortlatmış gibi olacağım biraz ama Tears'ın yanına NK1 DAC da alınması mantıklı olmaz mı? Kargo zaten 150 küsür lira. Kargoya o parayı vermektense 400 daha zorlayıp NK1 DAC ile biraz daha iyi bir ikili oluşturulabilir sanki?
Fikrim şu an beni satın almaya itti, şeytanlarımı çağırdım durduk yere ya.NK1 veya AD1 alinabilir ve kargo bedava olur. Dogru bir yaklasim.
- Makaleler
- 23
Bir sey olmaz. Odyofil dunyasina giris yapmis olursun.Fikrim şu an beni satın almaya itti, şeytanlarımı çağırdım durduk yere ya.
Yok daha alacağım çok şey var ona sıra gelmezBir sey olmaz. Odyofil dunyasina giris yapmis olursun.
Yeni konular
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet
-
-
-