Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
- Makaleler
- 2
SC680 önermişlerdir herhalde. Alınır A9 Plus şuan overpriced.
Son düzenleme:
2.000 TL civarına fare almak istiyorum. A9 Plus değil de aula gibi modeller önerenler de var. Siz ne önerirsiniz? Kriterlerim; farenin her tutuş şekline uygun olması, kablosuz olması, dayanıklı olması, hızından çok konforlu olması.
Tutuş şekliniz ne? Elinizin uzunluğu kaç cm?
cengizovic 16
Gelişen
Aula sc680 tavsiye etmem. İade ettim. MCU'su kötü. Kablosuzda gecikme hissiyatı alıyordum. 5 ay dayanabildim anca.
- Makaleler
- 2
Aula SC680 tavsiye etmem. İade ettim. MCU'su kötü. Kablosuzda gecikme hissiyatı alıyordum. 5 ay dayanabildim anca.
MCU'su nasıl kötü? Bu bütçede çoğu farede olan CX52850 MCU kullanıyor gayet iyi bir MCU. SC680 bende kullandım gram gecikme hissetmedim Bluetooth falan mı kullandınız?
Ve siz V1 modelini almışsınız herhalde V2 modelinde çoğu sorun çözüldü ve 8KHz desteği geldi.
SC680 önermişlerdir herhalde. Alınır A9 Plus şu an overpriced.
Yok aula V9 Pro Plus gördüm de.
Her tutuş şekline uygun olsun.
cengizovic 16
Gelişen
Benimki de 8khz olanıydı. Normalde gecikme yok gözle görülür. FPS oyunları için ideal olduğunu düşünmüyorum. Zira kablosuz modda CS2 oynarken akıcı değildi. Yani ağır kalıyor gibiydi. Kablo takınca daha akıcıydı. 1k hz falan kullanıyordum standart. Kablosuz modda ise gecikme var hissiyatı, ağırlaşma vsr gibiydi. Tam konum alamıyordu. Dedim belki psikolojiktir. 5 ay şans tanıdım. Her sıkılıp kabloluya geçtiğim an harketlerim istediğim gibi oluyordu. Bunu ispatlaması zor. Birkaç kişi daha oyun performansını beğenmemişti başka forumlarda.MCU'su nasıl kötü? Bu bütçede çoğu farede olan CX52850 MCU kullanıyor gayet iyi bir MCU. SC680 bende kullandım gram gecikme hissetmedim Bluetooth falan mı kullandınız?
Ve siz V1 modelini almışsınız herhalde V2 modelinde çoğu sorun çözüldü ve 8KHz desteği geldi.
- Makaleler
- 2
Daha iyi bir model alın geçin.
Bu bütçede en iyisi aula v9 pro plus mı peki?
- Makaleler
- 2
Evet.