Bütçe maksimum 2000 TL. Az biraz artabilir. Yüksek elo FPS oyuncusuyum bu yüzden manyetik Switch istiyorum. Boyut ve kablo önemli değil.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
PCB ve MCU daha iyi diye hatırlıyorum ace60'da.
Bütçe biraz daha artabilirse Wraith W60 olabilir ama derseniz yeni çıktı ben şimdi almam biraz zaman geçsin alırım onun yerine bunu önerebilirim.
Bütçe biraz daha artabilirse Wraith W60 olabilir ama derseniz yeni çıktı ben şimdi almam biraz zaman geçsin alırım onun yerine bunu önerebilirim.
Bütçe W60'a çıkmaz maalesef. Akko veya MC60 alacağım.
Bütçe W60'a çıkmaz maalesef. Akko veya MC60 alacağım.
İsterseniz fun 60'a da bir bakın.
Bu ürünü de rahat 1-2 ay civarı kullandım. Şu an dolapta yedek olarak duruyor. Dış kasa ve keycapsleri hariç bence gayet iyi klavye.
Bağlantılarda deneyimlerimi yazmıştım. Şu anda da bağlantıdaki klavyeyi kullanıyorum. Havit'e göre en büyük artıları daha sessiz, kasasında bu gasket denilen yapı var ve tuşları da daha kaliteli. Açıkcası ses tekerliği önceden avantajlı gelirdi de şu an hiç kullanmıyorum. Bu arada beyaz modeli halen indirimde, bütçe biraz artabilirse bu da düşünülebilir.
Bağlantılarda deneyimlerimi yazmıştım. Şu anda da bağlantıdaki klavyeyi kullanıyorum. Havit'e göre en büyük artıları daha sessiz, kasasında bu gasket denilen yapı var ve tuşları da daha kaliteli. Açıkcası ses tekerliği önceden avantajlı gelirdi de şu an hiç kullanmıyorum. Bu arada beyaz modeli halen indirimde, bütçe biraz artabilirse bu da düşünülebilir.
Connect Game Oyun Konsolu ve Bilgisayar Aksesuarları
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.
shop.connectgame.com.tr
KB904L modelini ortalama 1 ay civarı kullandım. Çıktığı gibi almıştım açıkcası ve fiyatı şu aralar 2000 ₺ civarına düştü. En azından switch, 8K Hz olması benzer diye biliyorum. Sadece tasarım ve boyutları farklı.
Switchleri bu fiyata satılan çoğu klavyeden daha kaliteli diyebilirim. Havit fiyatlandırmalarının hatasından dolayı yeni ürünlerini pek öne çıkaramıyor. Bu fiyat kırmaları da açıkcası Aula'nın Temu dönemindeki taktiğine benzese de, uzun vadede en azından firma için ticari olarak biraz kötü.
Bence çok sessiz bir switch değil. KB904L kasası, önceden kullandığım Aigo klavyeye göre...
Switchleri bu fiyata satılan çoğu klavyeden daha kaliteli diyebilirim. Havit fiyatlandırmalarının hatasından dolayı yeni ürünlerini pek öne çıkaramıyor. Bu fiyat kırmaları da açıkcası Aula'nın Temu dönemindeki taktiğine benzese de, uzun vadede en azından firma için ticari olarak biraz kötü.
Bence çok sessiz bir switch değil. KB904L kasası, önceden kullandığım Aigo klavyeye göre...
Şu an KB904L kullanıyorum ve açıkcası önermem. Kasası plastik ve tuşları da bence hoş değil. Bir de uygulamasında Hz veya Rapid trigger ile ilgili düzgün bir şeyler belirtmiyorlar. Yani Hz en azından anladığım ayarlanmıyor. Benim gibi bu konulara cahil kişileri de bilgilendirecek içerikler pek yok.
Zaten çok satmadığından fiyatı 2000 ₺ civarına kadar kırdılar. Havit'in genel olarak piyasa takibi ve fiyatlandırması iyi değil. Umarım bu konuda daha iyi yatırımlar yaparlar. Fiyat bu civara düşebiliyorsa bence genel switchli klavye üretmeyi de salmalılar. Giriş...
Zaten çok satmadığından fiyatı 2000 ₺ civarına kadar kırdılar. Havit'in genel olarak piyasa takibi ve fiyatlandırması iyi değil. Umarım bu konuda daha iyi yatırımlar yaparlar. Fiyat bu civara düşebiliyorsa bence genel switchli klavye üretmeyi de salmalılar. Giriş...