Ken Carson
Uzman
İyi akşamlar arkadaşlar. 2.000 TL'ye mekanik klavye arıyorum. Ne önerirsiniz? %65 veya %75 olması tercihim. Creamy ve tok sesli arıyorum. Bütçe artırabilirim. Elimdeki klavyeden sıkıldığımdan farklı tür denemek istedim.
www.n11.com
www.n11.com
Gateron brown'dan bu switche geçmek zorlar mı?Ak820 Max Plus-hot-swap-dinamik Rgb Mekanik Oyun Klavyesi 8000mah Batarya Flying Fish Switch-retro Retro Fiyatları ve Özellikleri
Ak820 Max Plus-hot-swap-dinamik Rgb Mekanik Oyun Klavyesi 8000mah Batarya Flying Fish Switch-retro Retro en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yeni hesap kuponu ile 2.000 TL'ye geliyor.
Hocam blue switch olmasa çok iyi olur.K870t Pro 3 Modlu Hot-swap Rgb, Mekanik Klavye - Siyah - Blue Switch Blue Switch Fiyatları ve Özellikleri
K870t Pro 3 Modlu Hot-swap Rgb, Mekanik Klavye - Siyah - Blue Switch Blue Switch en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Farklı seçenekleri de var.
Nasıl zorlar mı? Alışma süreci olarak ise bence zorlamaz güzel sesli ve hissiyatlı bir klavye.