Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Spartan
Başarılı
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
thepenitentone
Çalışkan
Bunu ben de almayı düşünüyorum aslında ama kararsızım, Xbox 9. nesil controllera para çıkartmaya mı çalışmalıyım yoksa bu beni memnun eder mi bilginiz var mı hocam?![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Spartan
Başarılı
Xbox 9. nesil kola para çıkardığın zaman 9. nesilden kat ve kat iyi kollar alabiliyosun. Bu Shooter 3 bile 9. nesilden daha iyi bir kol.Bunu ben de almayı düşünüyorum aslında ama kararsızım, Xbox 9. nesil controllera para çıkartmaya mı çalışmalıyım yoksa bu beni memnun eder mi bilginiz var mı hocam?
GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,499.17 TL + KDV
GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,
9. nesil bütçesinde bunu alabilirsin.
Veya stoğa geldiğinde Iyzico ile indirimli buna bakabilirsin.
thepenitentone
Çalışkan
Sağolasın hocam.Xbox 9. nesil kola para çıkardığın zaman 9. nesilden kat ve kat iyi kollar alabiliyosun. Bu Shooter 3 bile 9. nesilden daha iyi bir kol.
![]()
GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,499.17 TL + KDV
GameSir Cyclone 2 Hall Effect 2.4g Wireless Controller Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,www.gizala.com.tr
9. nesil bütçesinde bunu alabilirsin.
Veya stoğa geldiğinde Iyzico ile indirimli buna bakabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-