2.000 TL gamepad önerisi

Bütçe
1500-2000 TL

shockedblackguy 2

Üstün
8BitDo Ultimate 2C almayı düşünüyorum Amazon üzerinden ama sadece mor rengi kalmış. Başka alternatifler var mı yakın bütçede? Hall-effect'e sahip ve kullananlar 9. nesil Xbox kontrolcüsünden daha iyi olduğunu söylüyor. AliExpress'te 1.400 küsure Black myth Wukong temalı olanı da var ama teslimatın yaklaşık 2 ay olduğunu söylüyor site.

Son düzenleme:
Şu an kablolu olanı alıyorsun. Ayrıca tahmini olarak yazıyorlar orası uçuk oluyor. 2 ay abartı tahmini 10-14 güne gelir.

Kablosuz istersen Wireless olanı alman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rengi için kablolu almak gereksiz bence. Mor olan kablosuzu al geç.

13 saat sonra Aliexpress indirim var diyor, güzel bir indirime girmezse direkt mor olanı alacağım. Teşekkürler.
Aliexpress'den alacaksan gene kablosuz halini al madem.

13 saat sonra Aliexpress indirim var diyor, güzel bir indirime girmezse direkt mor olanı alacağım. Teşekkürler.

Burada siyah olanın kablosuzu 950TL.

Temu'da Ajazz'ın sattığı DG160 vardı ben şahsen beğendim modlayarak kullanıyorum stoğa gelirse onu da seçeneklere ekleyebilirsin. Vergi dahil 340'a geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…