Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500-3.000 TL
majestic
Üyecik
PXN P5 8K Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad
BK modeli, devrim niteliğindeki 8K çipi sayesinde 8 kat daha yüksek polling rate sunarak giriş gecikmesini minimum seviyeye indirir ve son derece hızlı, hassas bir kontrol deneyimi sağlar.
Ethem Efe
Üstün
Gamesir Super Nova veya Nova 2 Lite alabilirsiniz. Bütçe artarsa Cyclone 2.YouTube'de çok fazla gamepad önerisi var hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Bütçem 3.000 TL kadar çıkıyor. Biraz daha artabilir. Öneri yaparsanız teşekkür ederim.
Bu modelde charging dock yok diye biliyorum. Bir de 8K için işlemci gücü önemli. FPS oyunu oynamıyorsa gereksiz bence. Super Nova aksesuar açısından daha mantıklı olur gibime geliyor.![]()
PXN P5 8K Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad
BK modeli, devrim niteliğindeki 8K çipi sayesinde 8 kat daha yüksek polling rate sunarak giriş gecikmesini minimum seviyeye indirir ve son derece hızlı, hassas bir kontrol deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
YouTube'da çok fazla gamepad önerisi var hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Bütçem 3.000 TL kadar çıkıyor. Biraz daha artabilir. Öneri yaparsanız teşekkür ederim.
ATK Battle axe tavsiye edebilirim hall efectli mekanik tuşlu drift sorunsuz falan GameSir Nova 2 Lite da güzel.
majestic
Üyecik
FLYDIGI Direwolf 4 Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
Stok beklersen Direwolf da önerebilirim.
Egel
Çalışkan
Gamesir Nova 2 Lite iyi gibi duruyor onun için ne düşünüyorsunuz?![]()
FLYDIGI Direwolf 4 Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
Stok beklersen Direwolf da önerebilirim.
Ethem Efe
Üstün
Nova 2 Lite güzeldir, ancak Super Nova almanızı öneririm ben.Gamesir Nova 2 Lite iyi gibi duruyor onun için ne düşünüyorsunuz?
Egel
Çalışkan
Daha mı kaliteli?Nova 2 Lite güzeldir, ancak Super Nova almanızı öneririm ben.
Ethem Efe
Üstün
Şarj istasyonu var, malzeme kalitesi olarak daha iyi, batarya olarak daha iyi olması lazım bir de.
GameSir super Nova veya Nova 2 Lite alabilirsiniz. Bütçe artarsa Cyclon'e 2.
Bu modelde charging dock yok diye biliyorum. Bir de 8K için işlemci gücü önemli. FPS oyunu oynamıyorsa gereksiz bence. Super Nova aksesuar açısından daha mantıklı olur gibime geliyor.
O dediğiniz, pek önemli bulmuyorum, kendim kullanıyorum. Nova 2 Lite rakibi normalde. İkisinin fiyatları bu şekilde olduğu için oyum Supernova olur. Hiç kendi modelim ama ikisinin fiyatları bu haldeyken Supernova. Onun dışında PXN Nova 2 Lite D-pad harici çok daha iyi bir model.
Son düzenleyen: Moderatör: