Bütçe
2.500-3.000 TL

Egel

Çalışkan
YouTube'de çok fazla gamepad önerisi var hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Bütçem 3.000 TL kadar çıkıyor. Biraz daha artabilir. Öneri yaparsanız teşekkür ederim.

YouTube'de çok fazla gamepad önerisi var hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Bütçem 3.000 TL kadar çıkıyor. Biraz daha artabilir. Öneri yaparsanız teşekkür ederim.
Gamesir Super Nova veya Nova 2 Lite alabilirsiniz. Bütçe artarsa Cyclone 2.

Bu modelde charging dock yok diye biliyorum. Bir de 8K için işlemci gücü önemli. FPS oyunu oynamıyorsa gereksiz bence. Super Nova aksesuar açısından daha mantıklı olur gibime geliyor.

YouTube'da çok fazla gamepad önerisi var hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Bütçem 3.000 TL kadar çıkıyor. Biraz daha artabilir. Öneri yaparsanız teşekkür ederim.

ATK Battle axe tavsiye edebilirim hall efectli mekanik tuşlu drift sorunsuz falan GameSir Nova 2 Lite da güzel.

Stok beklersen Direwolf da önerebilirim.

Stok beklersen Direwolf da önerebilirim.
Gamesir Nova 2 Lite iyi gibi duruyor onun için ne düşünüyorsunuz?

GameSir super Nova veya Nova 2 Lite alabilirsiniz. Bütçe artarsa Cyclon'e 2.

Bu modelde charging dock yok diye biliyorum. Bir de 8K için işlemci gücü önemli. FPS oyunu oynamıyorsa gereksiz bence. Super Nova aksesuar açısından daha mantıklı olur gibime geliyor.

O dediğiniz, pek önemli bulmuyorum, kendim kullanıyorum. Nova 2 Lite rakibi normalde. İkisinin fiyatları bu şekilde olduğu için oyum Supernova olur. Hiç kendi modelim ama ikisinin fiyatları bu haldeyken Supernova. Onun dışında PXN Nova 2 Lite D-pad harici çok daha iyi bir model.

Son düzenleyen: Moderatör: