Bütçeyi aşmazsa sevinirim ekranı büyük olsun yeter.

Şu anlık Veikk voila l düşünüyorum genelde bilgisayarda ve telefonda kullanacağım için uyumluluk konusunda sıkıntı yaşatmazsa iyi olur. Online dershanede geometri sorularını rahat bir şekilde yapmak için ve taslak çizimlerde kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi aşmazsa sevinirim ekranı büyük olsun yeter.

Şu anlık Veikk voila l düşünüyorum genelde bilgisayarda ve telefonda kullanacağım için uyumluluk konusunda sıkıntı yaşatmazsa iyi olur. Online dershanede geometri sorularını rahat bir şekilde yapmak için ve taslak çizimlerde kullanacağım.

2. el yönelmenizi tavsiye ederim. İkinci el Tab A7 Lite bulabilirseniz iyi olur ama biraz zor bulursunuz. Devletin dağıttığı aidata tablet satıyorlar bazı sitelerde ikinci el olarak ona da bir bakabilirsiniz.

Halihazırda kullanıyorum gayet memnunum. İçinden yedek uçlar, uç değiştirme aparatı, Type C to USB ve Micro USB to USB dönüştürücüleri de çıkıyor. Ama fazlasıyla büyük haberiniz olsun.

Halihazırda kullanıyorum gayet memnunum. İçinden yedek uçlar, uç değiştirme aparatı, Type-C to USB ve Micro USB to USB dönüştürücüleri de çıkıyor. Ama fazlasıyla büyük haberiniz olsun.

Bu arada bahsetmeyi unutmuşum. Büyük derken toplam büyüklük değil kullanım alanının büyüklüğü ne kadar büyük olursa olsun benim için daha iyi olur.

2. el yönelmenizi tavsiye ederim. İkinci el Tab A7 Lite bulabilirseniz iyi olur ama biraz zor bulursunuz. Devletin dağıttığı aidata tablet satıyorlar bazı sitelerde ikinci el olarak ona da bir bakabilirsiniz.

Hocam normal tablet değil çizim tabletinden bahsediyorum ama yine de önerin için teşekkürler.