2.000 TL hava soğutma önerisi

Tamamdir hocam. Oyunlarda şu an sorun yok, olursa da voltaj kisarim zaten. Ogrenci adamız, son paraları da buna harcamaya gerek yok. Yorumlarınız için teşekkürler.

Tamamdir hocam. Oyunlarda şu an sorun yok, olursa da voltaj kisarim zaten. Ogrenci adamız, son paraları da buna harcamaya gerek yok. Yorumlarınız için teşekkürler.
Ben de ogrenciyim valla usta. Yarın fizik sınavı var eve geldim yattım telefona baktım pazartesi zaten calistim kafasıyla girecem inşallah tanım sormaz bizim fizikçi .

O gereksiz yere bilgisayarı yükseltme isteği hep oluyor bilgisayar başında oturduğumuz sürece. Sistemine baktım da şu an yetmeyecek hiçbir şey yok gibi genel anlamda.

NH-U12A'da NH-D15'ten iyi performans göstermiş. Fikir edinilecek bir test değil bu test baya belli.
Testin hangi bölümü sizi tatmin etmedi hocam. Ben izledim baştan sona, belli dediğiniz yeri anlayamadım? Ya da başka bir test var mı onu inceleyim. Ben de birkaç defa FC14 tavsiye etmiştim.

Öncelikle sınavında başarılar hocam. Fizik heni hep geriyordu, sayisaldan inanilmaz sekilde nefret ediyorum. Benim de 18 gün sonra yari sınavlar var, ayvayı yedik. Hukuk bir yandan, siyaset bir yandan ha bir de ekonimi falan derken...

Valla durduk yere yuksetlme hissi inanılmaz garip bir şey ya. Hani 12900K'yi aldim ama aklımda kendimi şöyle avutuyorum; kız arkadaşıma i5-7600 yetmiyordu hem ona islemci hediye edersem elimde islemci olmaz, o yüzden islemci almam gerekir ki aldim ona da 13400F'yi hediye ettim iyi oldu falan filan diye donup duruyor zaten sosyal medyaya bir giriyorum kart incelemesi, bellek incelemesi, yok monitor incelemesi. Yakında gördüğüm her şeye ilgilenmiyorum basacağım, iki beğeniyoruz önümüze sadece sistem içerikleri çıkıyor.

Testin hangi bölümü sizi tatmin etmedi hocam. Ben izledim baştan sona, belli dediğiniz yeri anlayamadım? Ya da başka bir test var mı onu inceleyim. Ben de birkaç defa FC14 tavsiye etmiştim.
Tamamı. Test edilişleri çok saçma. Çok eskiden bile test edip aldığı skoru oraya yazmış mesela yeni test yapmak yerine. Aynı zamanda ses seviyeleri vs. gibi şeyler de belirtilmemiş. NH-U12a olayına gelirsek, olabilir bu arada. Hatta yanlış değilsem bir tık daha iyiydi D15'ten son tasarımlarla orayı kaçırmışım ben.
Hadi Noctua'ları unutalım, Assassin X 120'nin FC140, PS120 gibi soğutuculardan iyi olma ihtimali yok. Bu yüzden saçmalık diyorum.

Aynı zamanda ne bir Windows sürümü belirtilmiş, ne de bir BIOS versiyonu. Oldukça fazla eksiği var diyebilirim yani.

CF14 ile ilgili RAW test bulamadım ama D15 ile ısılarda benzer, seste yüksek olduğunu söyleyen var sadece. Kağıt üzerinden ben de birkaç kez FC14 tavsiye ettim ama video ne olursa olsun midemi bulandırmadı değil. Belki gerçekten IHS seçiyordur. Contact Frame ile bambaşka sonuç verebilir, ya da daha basit montaj problemi de olabilir.

Bu videoyu daha önce görmüştüm yani bana da testler biraz saçma gelmedi değil.

Hem 2. el olacak, hem de kasasına ya tam sığacak ya da hiç sığmayacak. Bir yandan Phantom'dan da kötü olacak.
Bildiklerinizle ilerlemek yerine bilginizin de üstüne koymak neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. Kasada koskoca duracak ve görüntüyü o rengiyle bozacak olması da ayrı mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…