Lüfer

Uzman
Arkadaşlar Amazon üzerinden L90 aldım ama gümrükte kalacak gibi bu fiyata ne alınır size?

Havit'in yeni ürünü FUXI-H7 gördüm fakat pek olumlu olmayan bir incelemeye denk geldim alınabilir mi?

Beyaz ve RGB olması tercihimdir, teşekkürler.

Öneri yok ise FUXI-H7 alacağım.

@pawEn anlar mısınız hocam?

@Simon

Son düzenleme:
Arkadaşlar Amazon üzerinden L90 aldım ama gümrükte kalacak gibi bu fiyata ne alınır size?

Havit'in yeni ürünü FUXI-H7 gördüm fakat pek olumlu olmayan bir incelemeye denk geldim alınabilir mi?

Beyaz ve RGB olması tercihimdir, teşekkürler.

Öneri yok ise FUXI-H7 alacağım.

@pawEn anlar mısınız hocam?

@Simon
Tam bütçenize göre bir kulaklık önerim var. Razer'ın bu modeli Havitten çok daha iyi.

Tam bütçenize göre bir kulaklık önerim var. Razer'ın bu modeli Havit'ten çok daha iyi.

Hocam kablo kirliliğinden kurtulmak için kablosuz arıyorum genelde hikayeli oyun oynuyorum Game pad ile uzakta olduğum için hem kablosunun boyu yetmez hem de kablosuz kriterine uymuyor, farklı bir öneriniz varsa seve seve dinlerim sarı site ilanlarına açığım.

Hocam kablo kirliliğinden kurtulmak için kablosuz arıyorum genelde hikayeli oyun oynuyorum Game pad ile uzakta olduğum için hem kablosunun boyu yetmez hem de kablosuz kriterine uymuyor, farklı bir öneriniz varsa seve seve dinlerim sarı site ilanlarına açığım.
O zaman 500 TL aşmanın lazım hocam.

Teşekkürler hocam L90 gümrükte kalırsa bunu alacağım, çok sağ olun.

Hocam rahatsız ediyorum size L80 alınır mı? 1.100₺ ye geliyor fiyatı gmz önünde bulundurursak tatmin eder mi?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam L90 gümrükte kalırsa bunu alacağım, çok sağ olun.

Hocam rahatsız ediyorum size L80 alınır mı? 1.100₺ ye geliyor fiyatı gmz önünde bulundurursak tatmin eder mi?
Bu kulaklıkta konfor sorunu yaşayanlar gördüm. Bence riske almaya gerek yok.