Fiber değil VDSL olduğunu düşünüyorum 75'lik paketten ötürü.
Onun için OpenWRT destekli bir model alıp OpenWRT kursanız daha iyi olur.Hocam bu modelde SQM (Smart queue management) ayarı var mıdır bende TurkNet'te bufferbloat sorunu yaşıyorum görünce yazayım dedim.
Evet vdsl ancak bu model için alınmamasını çekim kuvvetinin iyi olmadığını, dandik malzemeden olduğunu, openwrt desteği olmadığını ve bufferbloat problemleri olduğu söylenmişti o yüzden almaktan vazgeçmiştim. Emin misinizFiber değil VDSL olduğunu düşünüyorum 75'lik paketten ötürü.
Evet VDSL ancak bu model için alınmamasını çekim kuvvetinin iyi olmadığını, dandik malzemeden olduğunu, OpenWrt desteği olmadığını ve bufferbloat problemleri olduğu söylenmişti o yüzden almaktan vazgeçmiştim. Emin misiniz?
Evet vdsl ancak bu model için alınmamasını, openwrt desteği olmadığını ve bufferbloat problemleri olduğu söylenmişti o yüzden almaktan vazgeçmiştim. Emin misiniz
hocam 2500e kadar modem bulamıyor muyuz şimdi iş görcekSizin işinizi Archer VX1800V görmez.
Keenetic'e yönelmelisiniz ama bu bütçede Omni DSL var ve onun da Wi-Fi 5/6 desteği bulunmuyor.