2.000 TL modem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeKoO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 70
  • Etiketler Etiketler
    2000tl modem
Bütçe
2.000 TL

BeKoO

Çalışkan
2000 TL bandında, maksimum 2500 TL'ye kadar modem önerir misiniz lütfen geçmesin. Türknet 75 Mbit paket kullanıyoruz. Cihaz sayısı en az 7 ve modem kapalı odada duracak.

Evet vdsl ancak bu model için alınmamasını çekim kuvvetinin iyi olmadığını, dandik malzemeden olduğunu, openwrt desteği olmadığını ve bufferbloat problemleri olduğu söylenmişti o yüzden almaktan vazgeçmiştim. Emin misiniz

Evet VDSL ancak bu model için alınmamasını çekim kuvvetinin iyi olmadığını, dandik malzemeden olduğunu, OpenWrt desteği olmadığını ve bufferbloat problemleri olduğu söylenmişti o yüzden almaktan vazgeçmiştim. Emin misiniz?

Sizin işinizi Archer VX1800V görmez.

Keenetic'e yönelmelisiniz ama bu bütçede Omni DSL var ve onun da Wi-Fi 5/6 desteği bulunmuyor.

Evet vdsl ancak bu model için alınmamasını, openwrt desteği olmadığını ve bufferbloat problemleri olduğu söylenmişti o yüzden almaktan vazgeçmiştim. Emin misiniz

Sizin işinizi Archer VX1800V görmez.

Keenetic'e yönelmelisiniz ama bu bütçede Omni DSL var ve onun da Wi-Fi 5/6 desteği bulunmuyor.
hocam 2500e kadar modem bulamıyor muyuz şimdi iş görcek

Başlıkta ya da yazınızda OpenWRT desteği istememişsiniz diye önerdim. VDSL tarafında fiber gibi okyanus kadar bir seçeneğimiz yok. Onun dışında Archer normal kullanıcıların memnun olduğu bir model. Çekim kuvveti yerinde fakat çoğu kullanıcı kanalların oluşturduğu dar boğazdan bir haber oluyor. Arada Wi-Fi kanalı değişmek gerek.

@NYTMARE hocamdan alıntı şöyle bir dizilim kurabilirsin:

''Eğer hat ile ilgili problemlerin varsa xDSL chipi MediaTek olan modemleri tercih etme Türkiye'deki saha dolapları ile pek uyumlu değiller o yüzden düşük hat değerleri ve stabilizasyon sorunları yaşayabilirsin onun yerine 2.el temiz triductor VSPM310 chipsetli HG658 V2 alıp onu köprü moduna alıp yanına Xiaomi AX3000T router alıp OpenWrt kurup kullanabilirsin böyle bir sistem yaklaşık 2000 TL'ye patlar.''

Geri
Yukarı Alt