Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000
Bunlara baktınız mı?
www.mediamarkt.com.tr
HYPERX Cloud Stinger 2 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah 519T1AA Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud Stinger 2 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah 519T1AA fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kaza
Bunlara baktınız mı?
![]()
HYPERX Cloud Stinger 2 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah 519T1AA Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud Stinger 2 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah 519T1AA fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
Attıgınız kulaklıkları ilk defa görüyorum bu bütçede BlackSharkv2X öneriyorlar hangisi daha iyi?
Furkan Bey 3
Uzman
- Makaleler
- 1
1-) https://www.amazon.com.tr/dp/B09BD75Y21 --- Satıcısı amazon.com. İçine sinerse eğer sonsuz güvenle satın alabilirsin. Yaklaşık 4 yıldır kullandığım kulaklığın yan modelidir. (Razer Blackshark V2 USB) Jak girişi ile çalışır. Tasarımı birebir aynı çoğu özelliği de neredeyse aynıdır. Benim en sevdiğim yanı kulaklığın hafif olmasıydı. Saatlerce başımda durduğu halde herhangi bir ağrı veya rahatsızlık yaşatmıyor halen kullanmaya devam ediyorum. Listene bunu ekleyebilirsin.
2-) SteelSeries Arctis Nova 1 Siyah Kablolu Mikrof - PttAVM.com - 2024 --- Bu kulaklığı deneyimleme fırsatım olmadı ancak yine baba markalardan Steelseries'ın işçiliği ile birlikte üzeceğini pek sanmıyorum. (Satın almaya niyetin olursa satıcıyı ve yorumları araştırmanı öneririm. En ucuza burası diye direkt linki yapıştırdım.)
Bu fiyat aralığında daha önce başka markaları ve kulaklıkları kullanan arkadaşlar da tecrübelerini belirtirlerse eğer senin için fiyat/performans odaklı bir kulaklık bulmuş oluruz.
2-) SteelSeries Arctis Nova 1 Siyah Kablolu Mikrof - PttAVM.com - 2024 --- Bu kulaklığı deneyimleme fırsatım olmadı ancak yine baba markalardan Steelseries'ın işçiliği ile birlikte üzeceğini pek sanmıyorum. (Satın almaya niyetin olursa satıcıyı ve yorumları araştırmanı öneririm. En ucuza burası diye direkt linki yapıştırdım.)
Bu fiyat aralığında daha önce başka markaları ve kulaklıkları kullanan arkadaşlar da tecrübelerini belirtirlerse eğer senin için fiyat/performans odaklı bir kulaklık bulmuş oluruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlara baktınız mı?
![]()
HYPERX Cloud Stinger 2 Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah 519T1AA fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
İkisi de BlackShark v2X rakibi değil. Stinger 2 çok alt seviye bir kulaklık Nova 1X de v2X kadar iyi değil. Overpriced ürünler.
2-) SteelSeries Arctis Nova 1 Siyah Kablolu Mikrof - PttAVM.com - 2024 --- bu kulaklığı deneyimleme fırsatım olmadı ancak yine baba markalardan SteelSeries'ın işçiliği ile birlikte üzeceğini pek sanmıyorum. (satın almaya niyetin olursa satıcıyı ve yorumları araştırmanı öneririm. En ucuza burası diye direkt linki yapıştırdım.)
SteelSeries baba marka falan değil. Model giriş seviye ve hemen hemen tüm ürünleri overpriced. Marka değil model tabanlı bakmak lazım. Nova 1 iyi bir model değil kesinlikle. SteelSeries'in son 1 yıl içinde en alınabilecek ürünü SteelSeries Prime idi. O da yıkılalı çok oldu.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
The Last of Us Part II multiplayer menüsü yayınlandı!
- christopher moltisanti
-
-
-
-
-
R7 7435HS & RTX 4050 sistemde Battlefield 6'da kasma sorunları
- cemkaraca
-