KS KS lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 612 Çözümler 4 Beğeniler 253 6 Ekim 2024 #11 Simon dedi: Gelse bile benim attığım model daha iyi. Moondrop TWS konusunda başarısız. Genişletmek için tıkla... Bu ürün nasıldır hocam? 7450 dedi: Aynı markadan devam etmek istersen Freebuds 6i'ye bakabilirsin. 3i'ye göre bataryası, ses kalitesi, ANC özelliği ve mikrofonu çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Marka çok önemli değil hocam, 6i'ye bakmıştım ama bütçemi o kadar çıkartmak istemiyorum.
Simon dedi: Gelse bile benim attığım model daha iyi. Moondrop TWS konusunda başarısız. Genişletmek için tıkla... Bu ürün nasıldır hocam? 7450 dedi: Aynı markadan devam etmek istersen Freebuds 6i'ye bakabilirsin. 3i'ye göre bataryası, ses kalitesi, ANC özelliği ve mikrofonu çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Marka çok önemli değil hocam, 6i'ye bakmıştım ama bütçemi o kadar çıkartmak istemiyorum.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.501 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 6 Ekim 2024 #12 lengthow dedi: Bu ürün nasıldır hocam? Genişletmek için tıkla... Attığım modele kıyasla kötü.
KS KS lengthow Yetkin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 612 Çözümler 4 Beğeniler 253 6 Ekim 2024 #13 Simon dedi: Attığım modele kıyasla kötü. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki daha düşük fiyatlarda önerebileceğiniz kulaklık var mı 1600-2000 TL aralığında? Uygun seçenekleri de değerlendirsem iyi olur.
Simon dedi: Attığım modele kıyasla kötü. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki daha düşük fiyatlarda önerebileceğiniz kulaklık var mı 1600-2000 TL aralığında? Uygun seçenekleri de değerlendirsem iyi olur.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.501 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 6 Ekim 2024 #14 lengthow dedi: Anladım, peki daha düşük fiyatlarda önerebileceğiniz kulaklık var mı 1600-2000 TL aralığında? Uygun seçenekleri de değerlendirsem iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklık. Gayet iyidir. Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
lengthow dedi: Anladım, peki daha düşük fiyatlarda önerebileceğiniz kulaklık var mı 1600-2000 TL aralığında? Uygun seçenekleri de değerlendirsem iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklık. Gayet iyidir. Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com