Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
- Makaleler
- 23
Bu butcede ANC rahat bulunur. Ayrica kaliteli ANC'ye sahip olursun. OnePlus Buds 4'u ve EarFün Air 4 Pro+'i tavsiye ederim. EarFün daha iyi ANC'Ye sahip. OnePlus ise daha iyi ses kalitesine sahip. İkisi de Nothing Ear'dan iyi.
Ethem Efe
Üstün
İkisinde de LDAC desteği var, değil mi? EarFun alırsam, OnePlus ile kıyaslandığında ses kalitesinde çok fark olur mu?
Bu butcede ANC rahat bulunur. Ayrica kaliteli ANC'ye sahip olursun. OnePlus Buds 4'u ve earfün Air 4 Pro+'i tavsiye ederim. Earfün daha iyi ANC'ye sahip. OnePlus ise daha iyi ses kalitesine sahip. İkisi de nothing Ear'dan iyi.
- Makaleler
- 23
EarFün de mevcut LDAC. Fakat OnePlus'da LHDC mevcutmus.İkisinde de LDAC desteği var, değil mi? EarFun alırsam, OnePlus ile kıyaslandığında ses kalitesinde çok fark olur mu?
EarFun Air Pro 4+ review
The latest true wireless earbuds from EarFun, and the flagship model in the company's lineup. The Air Pro 4+ are the latest true wireless earbuds from...
Eger EarFün'u LDAC ile kullanirsan o daha basarili. Fakat OnePlus icin LHDC veya Apple cihazlar icin AAC sart. SBC berbat bir ses kodegi. Bence EarFün sana uygun.
Ethem Efe
Üstün
Earfün de mevcut LDAC. Fakat OnePlus'da lhdc mevcutmus.
![]()
EarFun Air Pro 4+ review
The latest true wireless earbuds from EarFun, and the flagship model in the company's lineup. The Air Pro 4+ are the latest true wireless earbuds from...m.gsmarena.com
Eger earfün'u LDAC ile kullanirsan o daha basarili. Fakat OnePlus icin lhdc veya Apple cihazlar icin aac sart. Sbc berbat bir ses kodegi. Bence earfün sana uygun.
Teşekkürler, earfün alayım o zaman.
İade yapmaya çalışıyorum halen, seri numaram geçersizmiş, nasıl oluyor anlamadım ama. Fatura istiyorsa PTT fatura göndermemiş bana... Gerçekten çıldırtır insanı.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Bu arada notlarima tekrar baktim. ANC icin OnePlus farkla daha iyi. OnePlus'da Huawei, Samsung gibi saglam bir telefon markasi. Kulakliklari da iyi. Ozellikle ANC konusunda. Saticiyla iletisime gecin en hizli sonuc icin. EarFün'un yorumlarina baktim ve olumsuz deneyimler yasayanlari gordum bizim e-ticaret uygulamalarinda. OnePlus Buds 4 seni kesinlikle memnun edecektir.Teşekkürler, earfün alayım o zaman.
İade yapmaya çalışıyorum halen, seri numaram geçersizmiş, nasıl oluyor anlamadım ama. Fatura istiyorsa PTT fatura göndermemiş bana... Gerçekten çıldırtır insanı.
Ethem Efe
Üstün
Rica ederim. Bu arada notlarima tekrar baktim. ANC icin OnePlus farkla daha iyi. OnePlus'da Huawei, Samsung gibi saglam bir telefon markasi. Kulakliklari da iyi. Ozellikle ANC konusunda. Saticiyla iletisime gecin en hizli sonuç icin. Earfün'un yorumlarina baktim ve olumsuz deneyimler yasayanlari gordum bizim e-ticaret uygulamalarinda. OnePlus Buds 4 seni kesinlikle memnun edecektir.
İade işi yalan oldu gibi, kutusuz alacaklarını sanmıyorum :/ şanssızlık oldu ya, 2. elden satmaya çalışırım belki, kaça gider bilmiyorum gerçi ama...
@Simon Gönlüm Buds 4 Pro almak istiyor aslında, son 1 haftadır reklamları çıkıyor karşıma durmadan
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Onceliklerini gozden gecirmelisin ilk etapta. Samsung kulakliklarin SSC Bluetooth kodegini kullaninca ses kalitesi daha iyi konuma geliyor. Eger ileride Samsung telefona gecerim diyorsan alinabilir. Apple ve diger Android'lerde sadece iki secenegin var. AAC ve SBC. SBC en dandik kodek. AAC ise Apple'in kodegi. O da maksimum 320 kbps destekliyor. Dedigim gibi telefon Samsung degilse farkli modellere yonelmeni oneririm. Ha, ben ileride kesinlikle Samsung cihaza gececegim dersen o zaman ileriye donuk olarak alabilirsin.@Simon Gönlüm Buds 4 Pro almak istiyor aslında, son 1 haftadır reklamları çıkıyor karşıma durmadan![]()
Ethem Efe
Üstün
Onceliklerini gozden gecirmelisin ilk etapta. Samsung kulakliklarin ssc Bluetooth kodegini kullaninca ses kalitesi daha iyi konuma geliyor. Eger ileride Samsung telefona gecerim diyorsan alinabilir. Apple ve diger Android'lerde sadece iki secenegin var. Aac ve sbc. Sbc en dandik kodek. Aac ise Apple'in kodegi. O da maksimum 320 Kbps destekliyor. Dedigim gibi telefon Samsung degilse farkli modellere yonelmeni oneririm. Ha, ben ileride kesinlikle Samsung cihaza gececegim dersen o zaman ileriye donuk olarak alabilirsin.
Ltac gibi kodekler yok muydu ben mi yanlış biliyorum yoksa? İleride samsuna geçme gibi bir hedefim var aslında ama ileride o tabii. Nothing kullandığım süre içerisinde LDAC farkını hissetmiştim aslında.
- Makaleler
- 23
Evet, LDAC yok Buds4 ve Buds3 serisinde. Bence onemli bir etken. Telefon Samsung degilse gerek yok.Ltac gibi kodekler yok muydu ben mi yanlış biliyorum yoksa? İleride samsuna geçme gibi bir hedefim var aslında ama ileride o tabii. Nothing kullandığım süre içerisinde LDAC farkını hissetmiştim aslında.
Yeni konular
-
-
-
-
-
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL30 RAM ne kadara alınır?
- Teknopatici
-
-
Acer Nitro 5'in şarj soketinden ses gelmesi garanti kapsamına girer mi?
- ahmetcan2321
-
-