Bütçe
5.000 TL

KamiGoroshi

Başarılı
Kulaklığı yalnızca müzik dinlemek için kullanmayı planlıyorum, aktif olarak SoundCore R50i kullanmaktayım ama çok da tatmin etmiyor açıkçası. Fırsatım varken eli yüzü düzgün bir şey alayım diyorum. Hazır indirimdeyken ve 6 senelik Life Q10 ile 1 senelik Motion+ kullanımından memnun bir Anker kullanıcısı olarak gözümü SoundCore Liberty 5'e dikmiştim ama farklı konularda önerilen farklı kulaklıkları da görünce aklım karıştı açıkçası. Ne önerirsiniz?

Kulaklığı yalnızca müzik dinlemek için kullanmayı planlıyorum, aktif olarak Soundcore R50i kullanmaktayım ama çok da tatmin etmiyor açıkçası. Fırsatım varken eli yüzü düzgün bir şey alayım diyorum. Hazır indirimdeyken ve 6 senelik Life Q10 ile 1 senelik Motion+ kullanımından memnun bir Anker kullanıcısı olarak gözümü SoundCore Liberty 5'e dikmiştim ama farklı konularda önerilen farklı kulaklıkları da görünce aklım karıştı açıkçası. Ne önerirsiniz?

Ya bu kulaklık güzel ama silikonları hiç güzel değil, ayrıca çok kaba. Kulakta duruşu da güzel değil. ANC çok iyi , ses seviyesi ve netliği çok hoş. Uygulamadan yanlış hatırlamıyorsam 15 tane ekolayzer seçeneği var ama kulakta görünümü hiç güzel değil.

Tek önceliğim müzik dinlemek, o yüzden güzel ses vermesi yeterli benim için, ANC veya mikrofon öncelik değil. Kötü görünmesini de çok umursayacağımı sanmıyorum, ufak kulaklıklar yalnızca hoşuma gitmiyor, kesin kaybederim gibi geliyor.

Tek önceliğim müzik dinlemek, o yüzden güzel ses vermesi yeterli benim için, ANC veya mikrofon öncelik değil. Kötü görünmesini de çok umursayacağımı sanmıyorum, ufak kulaklıklar yalnızca hoşuma gitmiyor, kesin kaybederim gibi geliyor.

Şunu da ekleyeyim ürün aşırı pkasik kokuyor bunlar sıkıntı değilse alınabilr ama benim tavsiyem https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-samsung-galaxy-buds-3-fiyati,488278242.html olurdu. bütçe esneyebilirse https://www.akakce.com/bluetooth-ku...ds-4-anc-tws-kulak-ici-fiyati,1224406278.html

Hocam onlar silikonsuz, müzik için çok mantıklı gelmiyor açıkçası.
Evet, sesi size tam vermiyor, dışarıda veriyor kıulak sağlıppı açısından iyi kafanızı karıştırmayalım . Liberty 5'de dediklerim önemli değilse ses olarak kesinlikle alınabilir bir kulaklık; ses kalitesi olarak tavsiye edebileceğim bir kulaklık