Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Bütçe yükselmez mi?
- Makaleler
- 14
En uygun fiyatlı, güvenilir ve kaliteli disk olarak Kioxia Exceria G2 var. ₺2.200 o da. Alınabilir, son kullanıcının işini görür.
Hocam WD Blue SN5000 ne güzel 2200₺ civarıydı ancak toplu fiyat arttırması yapmışlar. 500₺ daha koyarak şöyle bir şey alabilirsiniz isterseniz.
- Makaleler
- 51
Exceria Plus G3 iyi bir model değil.Hocam WD Blue SN5000 ne güzel 2200₺ civarıydı ancak toplu fiyat arttırması yapmışlar. 500₺ daha koyarak şöyle bir şey alabilirsiniz isterseniz.
Rehber: Kioxia Exceria Plus G3 alınır mı?
Merhaba. Bugün sizlere piyasaya yeni yeni girmeye başlayan Exceria Plus G3'e dair bulduğum incelemeyi paylaşacağım. İncelemedeki modelin kapasitesi 1 TB. SSD'nin arkalı önlü görünümü bu şekilde; Gördüğünüz üzere SSD'nin 1 TB versiyonu tek taraflı bir PCB'ye sahip. Bütün komponentler ön...
Çok dikkat etmemiştim , uyardığınız için sağolun.Exceria Plus G3 iyi bir model değil.
Rehber: Kioxia Exceria Plus G3 alınır mı?
Merhaba. Bugün sizlere piyasaya yeni yeni girmeye başlayan Exceria Plus G3'e dair bulduğum incelemeyi paylaşacağım. İncelemedeki modelin kapasitesi 1 TB. SSD'nin arkalı önlü görünümü bu şekilde; Gördüğünüz üzere SSD'nin 1 TB versiyonu tek taraflı bir PCB'ye sahip. Bütün komponentler ön...www.technopat.net
2500 TL olabilir hocam. Net bir bütçe kısıtım yok ama güvenilir bir model olursa ve uygunsa çok iyi olur benim için.
2500 TL olabilir hocam. Net bir bütçe kısıtım yok ama güvenilir bir model olursa ve uygunsa çok iyi olur benim için.
Exceria Pro'ya çıkabilir misiniz?
Kaç TL?
3200.