19878

Çalışkan
Öncelikle herkese merhabalar,

İlerde yukseltecegim APU sistem icin kasa ve PSU arayisina girdim. PSU icin butce 1.5-2K arasi ama olabildigince ucuza halletmeye calisiyoruz, daha ucuza cozulebilirse cok daha iyi olur.

Kasa olarak Corsair 480T almak su anda aklimda var fakat direkt icinde PSU bulunduran kasa almak mi daha mantikli, bilemedim. Eger oyle daha mantikli derseniz kasa ile PSU icin butce 3-4K araliginda. Simdiden tesekkurler. @BerkayZ87 Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Öncelikle herkese merhabalar,

İlerde yukseltecegim APU sistem icin kasa ve PSU arayisina girdim. PSU icin butce 1.5-2K arasi ama olabildigince ucuza halletmeye calisiyoruz, daha ucuza cozulebilirse cok daha iyi olur.

Kasa olarak Corsair 480T almak su anda aklimda var fakat direkt icinde PSU bulunduran kasa almak mi daha mantikli, bilemedim. Eger oyle daha mantikli derseniz kasa ile PSU icin butce 3-4K araliginda. Simdiden tesekkurler. @BerkayZ87 Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Corsair 480T'nin içindeki güç kaynağı da berbat sayılmaz. CX750 black label olması gerek.

@Yusuf7878, PSU'suz haline bakmistim hocam, fiyati 2.2K. Attiginiz PSU, birazcik butcemi asiyor. Enermax biraz daha butceme uyuyor ve W degeri de daha yuksek, hangisi daha iyidir ikisi arasindan?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yusuf7878, PSU'suz haline bakmistim hocam, fiyati 2.2K. Attiginiz PSU, birazcik butcemi asiyor. Enermax biraz daha butceme uyuyor ve W degeri de daha yuksek, hangisi daha iyidir? İkisi arasindan?

MSI MAG önermem, çok sesli çalışıyor. Yeterli kadar güçlü değil, Enermax da öyle.

@Yusuf7878, PSU'suz haline bakmistim hocam, fiyati 2.2K. Attiginiz PSU, birazcik butcemi asiyor. Enermax biraz daha butceme uyuyor ve W degeri de daha yuksek, hangisi daha iyidir? İkisi arasindan?

1 saat banlıydım kusura bakmayın. Hayır enermax alma. Bütçe hiç yoksa almayı düşünebilirsin. Onun haricinde iyi bir model değil. 2000TL'de MSI dışında bir model yok.

Buna bakılabilir. İç kalitesi çok iyi. Sadece görünüş olarak kötü ve fan sesi fazla. Tam hızdayken 50 desibel oluyor.

@19878, Bu arada kullanacağın sistem nedir?

Son düzenleme:
1 saat banlıydım kusura bakma. Hayır enermax alma. Bütçe hiç yoksa al anca. İyi bir model değil. 2000TL'de MSI dışında bir model yok.

Buna bakılabilir. İç kalitesi çok iyi. Sadece fan sesi fazla. Tam hızdayken 50 desibel oluyor.
Estagfurullah ne kusuru, gecenin bu saatinde zamaninizi ayirip cevap veriyorsunuz. Acikcasi butce pek yok, bir yandan arkadasimla atilan modellere falan bakiyoruz fakat bircok model tier listte dusuk tierlerde gozukuyor. Hem fiyattan kaynakli hem de PSU'lu kasa alsak da yine kalitesiz PSU geleceginden kafamiz karisti. 1,5-2K civari icin de oneriniz var mi acaba?

Estagfurullah ne kusuru, gecenin bu saatinde zamaninizi ayirip cevap veriyorsunuz. Acikcasi butce pek yok, bir yandan arkadasimla atilan modellere falan bakiyoruz fakat bircok model tier listte dusuk tierlerde gozukuyor. Hem fiyattan kaynakli hem de PSU'lu kasa alsak da yine kalitesiz PSU geleceginden kafamiz karisti. 1,5-2K civari icin de oneriniz var mi acaba?
Kullanacağınız sistem nedir hocam?

APU sistem kullanacagiz. R5 8600G, ASUS Prime B650M-K, Exceria G2, XPG Lancer Black 6000 MHz 30 CL 2x16 RAM. Kasayi da buyuk ihtimalle 480T alacagiz.

Alabilirseniz NZXT C750 alın derim. Veya ses ve görüntü rahatsız etmezse Delta. Bunlar pahalı geliyorsa MSI. Ama watt önemliyse Enermax.