Bütçe
2.000 TL
Sonuçta FSP için üretim yaptığınızı sanmıyorum ki markayı bildiğinizden şüpheliyim. Yinede bilgileriniz için teşekkürler.

Sonuçta FSP için üretim yaptığınızı sanmıyorum ki markayı bildiğinizden şüpheliyim. Yinede bilgileriniz için teşekkürler.
Dostum, iş sözleşmesinde gizlilik olmasa anlatmak ya da göstermek istediğim çok şey var. Ama şöyle bir ipucu vereyim:
Apple nasıl başka bir dev üreticiye parça yaptırıyorsa, biz de aynı şekilde çalışıyoruz.
Ve emin ol, hepsi olmasa da bazı parçalar ya da bazı markaların tamamı bizim elimizden geçiyor.
Gerçekten merak ediyorsan, bir gün kahve ısmarlarsın, oturur konuşuruz. O zaman her şeyi daha net anlarsın.
Bu ülkeye giriş yapan ürünlerin çoğu gerçekten çok kalitesiz. Ve bir sorun çıktığında muhatap bulmak da çok zor.
Adam belki 2-3 bin lira verdiği bir ürün için haftalarını harcıyor hakkını almak adına.
O yüzden, almışken en iyisini almak kesinlikle onun hakkı.

Merhaba dostlar, 1.500-2.000TL civarı bütçem var ne önerirsiniz?

Bu bütçelerde gerçekten kaliteli bir 650W PSU bulamazsınız. Ya üstteki Hyper Pro, ya da ne idüğü belirsiz şu var:

Bunun da güncel edindiğimiz bilgilere göre iki tane varyasyonu mevcut. Birisi gerçek anlamda rezalet ötesi bir ürün, diğeri ise nispeten kabul edilebilir. Bait PSU.

Bizim gibi ülkelerde görürsünüz böyle berbat modelleri. MSI veya FSP olmasına aldanmayın, BN serisi gibi kabul edilebilir giriş seviyesi bir model değil. Cidden kaliteli bir şey arıyorsanız ya ikinci ele yöneleceksiniz, ya da bütçenizi arttıracaksınız. Artmıyorsa da bu iki seçenekten birisi. Ben istemeye istemeye Hyper Pro alırdım.

Bu bütçelerde gerçekten kaliteli bir 650W PSU bulamazsınız. Ya üstteki Hyper Pro, ya da ne idiği belirsiz şu var:

Bunun da güncel edindiğimiz bilgilere göre iki tane varyasyonu mevcut. Birisi gerçek anlamda rezalet ötesi bir ürün, diğeri ise nispeten kabul edilebilir. Bait PSU.

Bizim gibi ülkelerde görürsünüz böyle berbat modelleri. MSI veya FSP olmasına aldanmayın, bn serisi gibi kabul edilebilir giriş seviyesi bir model değil. Cidden kaliteli bir şey arıyorsanız ya ikinci ele yöneleceksiniz, ya da bütçenizi arttıracaksınız. Artmıyorsa da bu iki seçenekten birisi. Ben istemeye istemeye Hyper Pro alırdım.

Hocam 650W ne önerirsin peki 3.000 TL'ye. Bütçeyi biraz daha aşabilirim.