Bütçe
2000

shockedblackguy

Üstün
Wraith Storm Ace vardı fakat klavyemin sağ tarafının üstüne gelmesi sebebiyle sattım. Hem klavye hem mouse tam otursun diye 90x40 Speed arıyorum, Gigantus V2 Speed kumaşmış sanırım ama Wraith'e kıyasla nasıldır bilemedim. Sizin önerileriniz ne olur?
Bütçe maksimum 2.000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith Storm Ace vardı fakat klavyemin sağ tarafının üstüne gelmesi sebebiyle sattım. Hem klavye hem mouse tam otursun diye 90x40 Speed arıyorum, Gigantus V2 Speed kumaşmış sanırım ama Wraith'e kıyasla nasıldır bilemedim. Sizin önerileriniz ne olur?
Bütçe maksimum 2.000.
- Glorious 3XL Mouse Pad: 90x40 ölçülerinde ve geniş bir alan sunuyor. Yüksek kaliteli kumaşı ile kayma performansı iyi.

- Cooler Master MP510: 90x40 ölçülerinde, dayanıklı ve su geçirmeyen özellikte. Hızlı tepkime süresi için tasarlanmış.

- SteelSeries QcK XXL: Kumaş yapısı ile iyi bir kayma sağlar, oldukça popüler ve iyi kullanıcı yorumlarına sahip.

- Razer Goliathus Extended: Yine 90x40 ölçüsünde, kayma ve kontrol arasında iyi bir denge sunuyor. Tasarımı ve kalitesiyle dikkat çekiyor.

Bu seçenekler arasında fiyat karşılaştırması yaparak bütçenize en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Şansınız bol olsun!