Yer
KARTAL/İSTANBUL
2012 yılından beri oynadığım emektar hesabım.

WhatsApp Image 2026-07-23 at 10.30.10.webp

Güzelmiş köyün hocam emek verilmiş evet bende farkındayım eskiden daha güzel sade bir oyun ortamı var şimdi ise çıvgını çıkarmışlar.

Uzunca bir süredir oynamıyorum, canım sıkıldıkça girip bir şeyler yaptığım 2014 model hesap :)

Eki Görüntüle 268010

1 sene boyunca girmedim bende 28 level klanım vardı baktım başkasına devredilmiş. :D

2016'dan kalan hesaba ne oldu hocam.

Hep eski hesaplarım vardı Supercell'de. O eski hesapların hepsi tek bir e-postaya bağlıydı. O e-posta hesabı çalınınca onlarda gitti o zamanlar çok teknolojiden anlamıyordum 🤧
Clash Royale'de 10.arenaya çıkmıştım zamanında çok güzeldi. Brawl Stars'ta kupa yolunu bitirmiştim (kupa yolu 15 bindi :D) 18k yaparak TR sıralamasına girmiştim hatta.
Hepsi çöp oldu.Üzüldüm ama çok takmıyorum ya.

Hep eski hesaplarım vardı Supercell'de. O eski hesapların hepsi tek bir e-postaya bağlıydı. O e-posta hesabı çalınınca onlarda gitti o zamanlar çok teknolojiden anlamıyordum 🤧
Clash Royale'de 10.arenaya çıkmıştım zamanında çok güzeldi. Brawl Stars'ta kupa yolunu bitirmiştim (kupa yolu 15 bindi :D) 18k yaparak TR sıralamasına girmiştim hatta.
Hepsi çöp oldu. Üzüldüm ama çok takmıyorum ya.

Benim de Steam hesabı vardı çaldılar 10 senelik hesabımda 120 oyunlu CS 2 bıçağı olan kurtaramadım maalesef çok üzülmüştüm seni en iyi ben anlarım hocam.