2012 yılından beri oynadığım emektar hesabım.
Detaylar
Kim cevapladı?Osman Zeren 31
Uzman
Ben de ara ara giriyorum ama eskisi gibi heves filan kalmadı tabii...
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzunca bir süredir oynamıyorum, canım sıkıldıkça girip bir şeyler yaptığım 2014 model hesap 
Ben de ara ara giriyorum ama eskisi gibi heves filan kalmadı tabii...
Eki Görüntüle 268007
Eki Görüntüle 268008
Eki Görüntüle 268009
Güzelmiş köyün hocam emek verilmiş evet bende farkındayım eskiden daha güzel sade bir oyun ortamı var şimdi ise çıvgını çıkarmışlar.
Uzunca bir süredir oynamıyorum, canım sıkıldıkça girip bir şeyler yaptığım 2014 model hesap
Eki Görüntüle 268010
1 sene boyunca girmedim bende 28 level klanım vardı baktım başkasına devredilmiş.
Ben bu oyunu en son bıraktığımda maksimum belediye binası 11'di. Milletin köyü Star Wars galaktik imparatorluk karargahına dönmüş.
Öyle oldu hocam maalesef bir de global sohbeti geri getirdiler ama farklı biraz. Şimdi 18 belediye var en son olarak.
- Makaleler
- 6
Ah ah 2016 dan kalan hesabım dursaydı...
Bu hesapta 2020 den kalma.Arada bir bırakarak oynuyorum işte.
Bu hesapta 2020 den kalma.Arada bir bırakarak oynuyorum işte.
Ah ah 2016'dan kalan hesabım dursaydı...
Bu hesapta 2020'den kalma. Arada bir bırakarak oynuyorum işte.
Eki Görüntüle 268013
2016'dan kalan hesaba ne oldu hocam.
- Makaleler
- 6
Hep eski hesaplarım vardı Supercell'de. O eski hesapların hepsi tek bir e-postaya bağlıydı. O e-posta hesabı çalınınca onlarda gitti o zamanlar çok teknolojiden anlamıyordum
Clash Royale'de 10.arenaya çıkmıştım zamanında çok güzeldi. Brawl Stars'ta kupa yolunu bitirmiştim (kupa yolu 15 bindi
Hepsi çöp oldu.Üzüldüm ama çok takmıyorum ya.
Hep eski hesaplarım vardı Supercell'de. O eski hesapların hepsi tek bir e-postaya bağlıydı. O e-posta hesabı çalınınca onlarda gitti o zamanlar çok teknolojiden anlamıyordum
Clash Royale'de 10.arenaya çıkmıştım zamanında çok güzeldi. Brawl Stars'ta kupa yolunu bitirmiştim (kupa yolu 15 bindi) 18k yaparak TR sıralamasına girmiştim hatta.
Hepsi çöp oldu. Üzüldüm ama çok takmıyorum ya.
Benim de Steam hesabı vardı çaldılar 10 senelik hesabımda 120 oyunlu CS 2 bıçağı olan kurtaramadım maalesef çok üzülmüştüm seni en iyi ben anlarım hocam.
Yeni konular
-
-
Seagate BarraCuda ST4000DM004 SATA 3.0 için HDD kutusu önerisi
- PoseidonWhisper
-
-
-
-
-