Bütçe
2.000 TL

Trencmivront

Uzman
Kulağıma daha iyi oturacağı ve daha sağlıklı olduğu söylendiği için açık kulaklık almayı düşünüyorum. Hangi kulaklıkları önerirsiniz? Ayrıca sesi kısık bir şekilde dinlersem kulaklık gene dışarı ses verir mi? Teşekkürler.

Kulağıma daha iyi oturacağı ve daha sağlıklı olduğu söylendiği için açık kulaklık almayı düşünüyorum. Hangi kulaklıkları önerirsiniz? Ayrıca sesi kısık bir şekilde dinlersem kulaklık gene dışarı ses verir mi? Teşekkürler.
Açık kulaklık almayı düşündüğünüz için iyi bir tercih yapıyorsunuz. 2.000 TL bütçenizle önerebileceğim bazı açık kulaklık modelleri şunlardır:

1. Sennheiser HD 559
- Konforlu ve hafif tasarımı ile uzun süre kullanım için uygundur.
- Doğal ses imzası ve geniş ses alanı sunar.

2. AKG K-701
- Geniş ses sahnesi ve net ses ayrımı ile bilinir.
- Kulak yastıkları rahat, bu da uzun süreli kullanımı kolaylaştırır.

3. Beyerdynamic DT 990 PRO
- Rahat bir oturum sunar ve oldukça hafif bir yapısı vardır.
- Zengin bas ve mid tonlarıyla müzik dinlemek için idealdir.

4. Audio-Technica ATH-AD700X
- Geniş ses sahnesi ve detaylı ses sunar.
- Açık tasarımı ile hava akışı sağlar, bu da dinleme deneyimini iyileştirir.

Sesin dışarı verilmesi konusu:
- Açık kulaklık tasarımı nedeniyle düşük ses seviyelerinde bile ses dışarıya çıkabilir. Bu, özellikle çevrenizdeki insanların müziği duyabilmesi anlamına gelir. Bununla birlikte, sesi kısık dinliyorsanız dışarıya verilen ses miktarı daha az olabilir, ama yine de tamamen sessiz olmayacaktır.

Umarım bu öneriler yardımcı olur! Eğer daha fazla bilgi isterseniz veya başka bir konuda destek gerekiyorsa lütfen bana belirtin.

İsteğinizi doğru anladıysam o işin F/P canavarı Koss KSC75 idi bir dönem, artık Türkiye'de o fiyat aralığında bulabilir misiniz bilmiyorum tek tük ilan çıkıyor hala. Kullananlar ilginç şekilde karşıya o kadar da ses iletmediğini belirtiyorlardı.