Bütçe
1.500 - 2.000 TL

Chomusuke 69

Üstün
Makaleler
1
Merhabalar, askerde kullanıma uygun telefon tavsiyesine ihtiyacım var. Sıfır ürün almak istiyorum. Bütçem en fazla 2.000 TL. Çok detaylı bir şeye gerek yok, zaten 1 ay gideceğim. Radyosu çalışsın, şarjı dayansın yeterli.

Hiking kullandım ama önermem. Samsung'un eski cihazları ikinci elden ucuza bulunabilir. Onlara bakın. Kamerası var ise kırarsınız ya da bantlarsanız kabul ediyorlar.

Teşekkürker öneriler için. Normalde ben de almak istemiyorum ama giden kime sorsam telefonsuz gitme dediler. B310 işimi görür sanırım. :)
Nereye gittiğine bağlı olarak akıllı telefonunu emanetçiye de teslim edebilirsin, askeri malzeme satan yerler genelde ücretiyle emanet cihaz alıyorlar.

Mümkünse tuşlu telefonu sıfır alma, gün içerisinde vaktinin çoğu eğitimle geçeceği için zaman hızlı geçecek, telefon için fazladan para vermeye gerek yok anlayacağın.

Nerede yapacaksın askerliğini, belli oldu mu?
İhtiyaçlarını aldın mı?

Nereye gittiğine bağlı olarak akıllı telefonunu emanetçiye de teslim edebilirsin, askeri malzeme satan yerler genelde ücretiyle emanet cihaz alıyorlar.

Mümkünse tuşlu telefonu sıfır alma, gün içerisinde vaktinin çoğu eğitimle geçeceği için zaman hızlı geçecek, telefon için fazladan para vermeye gerek yok anlayacağın.

İhtiyaçlarını aldın mı?
Bilecik'te yapacağım. Telefon çok kullanmam ama bozulup elimde kalsın da istemediğimden, sıfır alayım dönüşte hemen satarım dedim. Kasım ilk hafta gideceğim ama daha hiçbir şey almadım açıkçası. :D

İhtiyaçlarını aldın mı?

Ne eğitimi ya sadece yatıyorsun kral. Gerçek anlamıyla beklemekten başka bir şey yapmıyorsun. Benim hiking telefondan o kadar snake oynadım ki tuşları eridi.