Ne eğitimi ya sadece yatıyorsun kral. Gerçek anlamıyla beklemekten başka bir şey yapmıyorsun. Benim hiking telefondan o kadar snake oynadım ki tuşları eridi.
Bilecik'te yapacağım. Telefon çok kullanmam ama bozulup elimde kalsın da istemediğimden, sıfır alayım dönüşte hemen satarım dedim. Kasım ilk hafta gideceğim ama daha hiçbir şey almadım açıkçası.
Başkasında varsa B310 veya E1205Y, E1205T (İkisi de şarj konusunda 2 gün götürür) B310'da 3.5mm jack girişi var hafıza kartı takılabiliyor (16 GB MAX) İdarelik istiyebilirsin. Diğer türlü de 500-600 TL bulunabilirse YD alman iyi olur 1 ay için çok gereksiz olur 2000 TL'ye.
Yatar mıyım bilmiyorum da belirli bir görev almak isterim. Sadece yürüyüş vs. yaparsam zaman geçmez gibi. Ayrıca çok bir şey götürmeyeceğim dediğiniz gibi, çantamı alıp çıkarım.
Yatar mıyım bilmiyorum da belirli bir görev almak isterim. Sadece yürüyüş vs. yaparsam zaman geçmez gibi. Ayrıca çok bir şey götürmeyeceğim dediğiniz gibi, çantamı alıp çıkarım.
Ben 6 ay yaptım, 1 ay su gibi geçer merak etmeyin. Çarşı iznine çıktığımda bedellilerin terhis oluşunu görürdüm.
Yağmur mevsimi geldiği için sabah mıntıkası, bot nöbeti ve yemin töreni eğitimi harici pek bir şey yapacağınızı zannetmiyorum, genellikle usta askerleri görevlendiriyorlar işlerde.
Tekrar bu konu üzerinden sormanın uygun olduğunu düşündüğümden: Hattımı olduğu gibi kullansam sorun yaşar mıyım acaba? Hat kısıtlama özelliği var Vodafone uygulamasında ama onu yaparsam hat kullanmanın bir amacı kalmıyor zaten sanırım. Asker hattı almalı mıyım gitmeden? Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?
Tekrar bu konu üzerinden sormanın uygun olduğunu düşündüğümden: Hattımı olduğu gibi kullansam sorun yaşar mıyım acaba? Hat kısıtlama özelliği var Vodafone uygulamasında ama onu yaparsam hat kullanmanın bir amacı kalmıyor zaten sanırım. Asker hattı almalı mıyım gitmeden? Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?