GhostRileyy
Uzman
İyi akşamlar, blue switch klavye almayı düşünüyorum. Bütçe 2.000 TL ancak sizin daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir klavye varsa ve biraz daha pahalı ise belirtebilirsiniz.
Hocam kendi klavyem red switch zaten. Blue switch bir heves olarak kaldı içimde ondan dolayı. Boyut %60 olanlardan olabilir ya da direkt olarak bütün klavye şeklinde de olabilir.Neden blue switch, başka switch olsa istemez misiniz? Türkçe tuş gerekli mi? ISO yada ANSI düzen olması fark eder mi? Boyutu belirtmemişsiniz ama %65-68-75-82-96-98-100 diye bir sürü boyut seçeneği var.
Hocam kendi klavyem red Switch zaten. Blue Switch bir heves olarak kaldı içimde ondan dolayı. Boyut %60 olanlardan olabilir ya da direkt olarak bütün klavye şeklinde de olabilir.
Hocam neden bu kadar karşı gibisiniz blue switch e? Sanki alırsam çok büyük günah işlemiş gibi hissedeceğim gibime geliyor yazdıklarınızdan dolayı.Kendi klavyenizde hot swap özelliği yok mu Switch değiştirip bir hevesini alsanız? Neyse ben buraya bir öneri bırakıyorum rengi sorun etmezseniz alabilirsiniz.
https://ulugames.com.tr/products/e-yooso-z-94-mekanik-klavye?variant=42201575915629