2021'den beri Philips Momentum SPK8605 blue switch klavyesini kullanmaktayım. Bazı tuşları sıkıntı çıkarmaya başladı. Yine böyle fazla profesyonel olmayan ama aynı şekilde uzun zaman götürecek blue switch klavye arıyorum. Numpad kısmı olsun istiyorum. Bunun için önerilerde bulunursanız sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Ben red switch aldım keyifli kullanışlı klavye düşünürsen bakabilirsin
Ben red Switch aldım keyifli kullanışlı klavye düşünürsen bakabilirsin
Siyah olanı şu an kullandığım klavye ile neredeyse birebir aynı gözüküyor. Ne kadar süredir kullanıyorsun acaba bir sorun yaşadın mı?
- Makaleler
- 1
Bu bütçede numpadli güzel bir klavye bulmak zor. %60 olur derseniz Ace60 Pro bakabilirsiniz.
Bu bütçede numpadli güzel bir klavye bulmak zor. %60 olur derseniz Ace60 Pro bakabilirsiniz.
Maalesef numpadli arıyorum. Yani pek çıkmayı istemem ama 2500 civarına önerebilecekseniz onlara da bakabilirim.
Hayır ben beyaz aldım renkleri çok daha hoş oluyor bilek desteğide hoş fiyatta iyiSiyah olanı şu an kullandığım klavye ile neredeyse birebir aynı gözüküyor. Ne kadar süredir kullanıyorsun acaba bir sorun yaşadın mı?
- Makaleler
- 1
Maalesef numpadli arıyorum. Yani pek çıkmayı istemem ama 2500 civarına önerebilecekseniz onlara da bakabilirim.
Stok beklerseniz K99 Pro öneririm.
Bir tık pahalı kalıyor. Aslında belirttiğim gibi öyle aman aman bir klavye aramıyorum. Şu an kullandığım klavye 4 yıl boyunca işimi gördü. Aynı sağlamlıkta ve mekanik olması kafi.
Stok beklerseniz K99 Pro öneririm.
- Makaleler
- 1
Stoğu olmayan düz beyaz model 2600 TL civarı. Beklerseniz daha iyi bir klavye yok. Ama beklemem derseniz ona göre yaparım önerimi.Bir tık pahalı kalıyor. Aslında belirttiğim gibi öyle aman aman bir klavye aramıyorum. Şu an kullandığım klavye 4 yıl boyunca işimi gördü. Aynı sağlamlıkta ve mekanik olması kafi.
LAglace
Yetkin
Blue switch klavyeler zaten ucuz oluyor, o kadar bütçe ayırmana gerek yok diye düşünüyorum. Havit'in red switch klavyesini kullanıyorum ve memnunum. Blue switch olarak da üzeceğini sanmıyorum:
www.havitstore.com.tr
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz
Havit Gamenote KB870L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Blue Switch - Beyaz