Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000
- Makaleler
- 23
Arocyn
Çalışkan
QCY nasıl sence hocam. Benim çevremde 2 farklı modelini kullananlar vardı memnundu.
Bu butcede buds plus 2 en ıyısı.QCY nasıl sence hocam. Benim çevremde 2 farklı modelini kullananlar vardı memnundu.
- Makaleler
- 23
CMF daha iyi. Teknik ozelliklerine ve Reddit'deki yorumlara bakarsan QCY'den daha ustun oldugunu anlarsin.QCY nasıl sence hocam. Benim çevremde 2 farklı modelini kullananlar vardı memnundu.
Arocyn
Çalışkan
Teşekkür ederim verdiğiniz öneriler için. Dediğiniz gibi incelemelerine bakacağım, sipariş vermeyi düşünüyorum.CMF daha iyi. Teknik ozelliklerine ve Reddit'deki yorumlara bakarsan QCY'den daha ustun oldugunu anlarsin.
İnternette kimse Plus modeli ile inceleme yapmamış hepsi PRO modeli ile inceleme yapmış. İkisi de 69$ olmasına rağmen pro ülkemizde 2 katı fark ile satılması saçma geldi.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Plus Pro'dan daha iyi ses kalitesi, ANC, Mikrofon kalitesi olarak. Sirf ismi Pro diye daha pahali Pro modeli.Teşekkür ederim verdiğiniz öneriler için. Dediğiniz gibi incelemelerine bakacağım, sipariş vermeyi düşünüyorum.
İnternette kimse Plus modeli ile inceleme yapmamış hepsi PRO modeli ile inceleme yapmış. İkisi de 69$ olmasına rağmen pro ülkemizde 2 katı fark ile satılması saçma geldi.
Arocyn
Çalışkan
Teşekkür ederim yardımlarınız için.Plus Pro'dan daha iyi ses kalitesi, ANC, Mikrofon kalitesi olarak. Sirf ismi Pro diye daha pahali Pro modeli.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-