Bütçe
2.000 TL

shiedae3

Başarılı
2.000 TL civarı bütçe ayırarak SS Prime+ benzeri beyaz bir fare almak istiyorum. Öneriniz nedir? Ben Ajazz AJ179PRO modelini düşündüm.
Önerirken neden Ajazz'dan daha iyi olduğunu söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ATK A9 Plus Beyaz'a bir bakabilirsiniz hocam, siyahını kullanıyorum ve memnunum.
(dip not: 2000tl bütçe bandı kaynaklı önerdim Ajazz AJ179PRO 2000'in üzerinde gibi duruyor).

Hocam ben simetrik mouse kullanamıyorum uzun süreli kullanımda ağrı yapıyor.

SteelSeries Rival 300'den geçince aynı duruma düşmüştüm, DeathAdder o ergonomiye uygun ama kabloluydu diye A9'a geçtim.
Shape denemek isterseniz G PRO'nun bire bir kopyası herhangi bir MediaMarkt'ta deneyebilirsiniz tutuşu.

SteelSeries Rival 300'den geçince aynı duruma düşmüştüm, DeathAdder o ergonomiye uygun ama kabloluydu diye A9'a geçtim.
Shape denemek isterseniz G PRO'nun bire bir kopyası herhangi bir MediaMarkt'ta deneyebilirsiniz tutuşu.

Arkadaşımın fareyi g proydu denedim ancak hem elimden kaçacakmış gibi hissettiriyor hem de dediğim gibi rahatsız edici olabiliyor. Ben palm tutuyorum fareyi çünkü.

Elbette ancak sizce neden onu tercih etmeliyim? İstasyonu olması ayrı cezbediyor Ajazz'da.

Arkadaşımın fareyi g proydu denedim ancak hem elimden kaçacakmış gibi hissettiriyor hem de dediğim gibi rahatsız edici olabiliyor. Ben palm tutuyorum fareyi çünkü.

Israr etmek adına cevap vermiyorum belki diğer arkadaşların cevap vermesini kolaylaştırır diye soruyorum ama grip tape kullansanız shape kurtarır mıydı G PRO'da?