Dagster3532
Becerikli
Kronik sorunu olmayan Rival 3 veya R1 şekline benzer bir mouse arıyorum. Genellikle palm arada claw şeklinde kullanıyorum.
MCHOSE A5 Ultra önerebilirim o bütçeye. Tam olarak Rival 3 tipinde değil ama çok yakın ve palm tutuşa uygun.
Eki Görüntüle 172012
1400 TL bandında neredeyse hepsinde aynı sensör kullanılıyor, yani 3395 SE. Yine dediğiniz modellerin hepsinde Huano Switch'ler mevcut. ATK ürünlerine, Nearlink VXE'de ise BEKEN MCU var. Çok detaylı bilgim yok bu konuda ama Nearlink, Huawei tarafından üretiliyor diye biliyorum, yanlışım yoksa. Uzun lafın kısası bunların hepsi birbirine benzer kaliteye sahip, benzer özellikleri bulunan ürünler. Asıl bakmamız gereken tutuş şeklinize uygun olup olmaması, bataryası, malzeme kalitesi vs.Aynı bütçedeki diğer rakiplerinden avantajlı mı hocam? Ne geliyor bilmiyorum ama R1 Pro, A9 Plus ve X1 SE gibi modeller görmüştüm full.
1400TL bandında neredeyse hepsinde aynı sensör kullanılıyor yani 3395 SE. Yine dediğiniz modellerin hepsinde Huano Switch'ler mevcut. ATK ürünlerine Nearlink VXE'de ise BEKEN MCU var. Çok detaylı bilgim yok bu konuda ama Nearlink, Huawei tarafından üretiliyor diye biliyorum yanlışım yoksa. Uzun lafın kısası bunların hepsi birbirine benzer kaliteye sahip, benzer özellikleri bulunan ürünler. Asıl bakmamız gereken tutuş şeklinize uygun olup olmaması, bataryası, malzeme kalitesi vs.
1400TL olan VXE R1 SE+ ve ATK A9 modellerinde kaplama yokken ATK X1 SE modelinde kaplama var. Bu onu 1400TL bandında daha iyi bir seçenek haline getirebilir. 1700TL bandındaki modelleri incelersek (VXE R1, ATK X1S, ATK A9 Plus) yine özellikler benzer ama bu sefer SE yerine düz 3395 sensör geliyor. A9 modeline hem kaplama ekleniyor hem de batarya olarak daha öne geçtiği için bu sefer X1 yerine A9 tercih etmek mantıklı oluyor.
MCHOSE ise 2000TL fiyatıyla yine 3395 sensör ile geliyor ama Huano yerine Omron Ve Huano Switch'ler kullanıyor. Bu Omron Switch'ler 3500TL fiyatı olan ATK X1 Pro modeliyle geliyor mesela. Tabii ki 3500TL olmasının sebebi bu Switch'ler değil, başka etkenler de var ama demek istediğim MCHOSE bu switchleri bize 2000TL fiyatındaki üründe sunmuş. Ayrıca Diğer ürünler 1K Hz üzeri için dongle almanız gerekirken MCHOSE kablolu 8K, kablosuz 4K kullanım sunuyor.
Sadede gelirsek maksimum 1500TL bütçe için ATK X1 SE, biraz daha bütçe çıkarsa ATK A9 Plus, 2000TL bütçemiz varsa A5 Ultra alınmalı.
Hepsini deneyimleme şansım olmadı, ben araştırmayı severim ve gerek kullanıcı yorumları olsun gerek diğer konularda neyin ne sebeple önerilip önerilmediği olsun birçok yazı okudum. Tecrübelerimi aktaramasam da elimden geldiğince topladığım bilgileri aktarmaya çalıştım.
Evet Gaming.Gen tedarik ediyor Mchose ürünlerini. Şahsen ben markaya güveniyorum daha deneyimlememiş olsam da. Kız arkadaşıma 3 ay önce L7 Pro aldık, haftada 2 bazen 3 kez şarja takarak kullanıyor. Günde 8 saat bilgisayar açık olduğu halde bir problem yaşamadık henüz. Dün de forumdan bir arkadaşı L7 Ultra almaya ikna ettik, umarım siz de sorunsuz ve güzel günlerde kullanırsınız.Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim hocam. A5 Ultra almaya karar kıldım. Güncel olarak SS Rival 3 kullanıyorum. 3 yılın ardından çift tıklamalar başlamıştı. Sanırım bundan ona geçtiğimde her türlü çağ atlamış olacağım. Ürünü Gaming.Gen.TR'de buldum. Buradan başka bir yerde de satılmıyor sanırım. O yüzden sipariş vereceğim.
Scryox v6 veya v8 alabilirsin. Kendim 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.Kronik sorunu olmayan Rival 3 veya R1 şekline benzer bir mouse arıyorum. Genellikle palm arada claw şeklinde kullanıyorum.
Hocam onlar 3.000tl oldu...Scryox v6 veya v8 alabilirsin. Kendim 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.
Kusura bakmayın hocam bu kadar yükseldiğini tahmin etmemiştim.
Evet Gaming.Gen tedarik ediyor MCHOSE ürünlerini. Şahsen ben markaya güveniyorum daha deneyimlememiş olsam da. Kız arkadaşıma 3 ay önce L7 Pro aldık, haftada 2 bazen 3 kez şarja takarak kullanıyor. Günde 8 saat bilgisayar açık olduğu halde bir problem yaşamadık henüz. Dün de forumdan bir arkadaşı L7 Ultra almaya ikna ettik, umarım siz de sorunsuz ve güzel günlerde kullanırsınız.
Ben de 4.5 senedir Rival 3 kullanıyorum, yakın zamanda değiştireceğim. Ya ATK X1 ya da A5 Ultra almayı düşünüyorum bütçeye göre.