Bütçe
2000
Merhaba, maksimum 2.000 TL bütçeyle FPS oyunlarında iyi iş yapacak bir mouse arıyorum. Eğer çok değecekse bütçede 200-300 TL oynayabilirim. Elim 17x9 ölçülerinde tutuş şekli hiç fark etmez zaten önceden palm şeklinde tutarken şu anki kullandığım farem elime küçük gelmeye başlayınca hiç fark etmeden claw şeklinde tutmaya başlamışım. 🥲

Çok güzel faredir. Ben de kullanıyorum, çok memnunum.

52840'tan güçlü olan bir MCU olsaydı şu anda WL'in tüm farelerinda görürdük.
MCU ile ilgili tüm teknik detayları atar mısınız? Dediğiniz gibi olduğuna imkân vermiyorum.
@Toby Fox

İkisi arasında fazla bir güç farkı yok. Verimlilik olarak ise neredeyse aynılar. Ayrıca bu modelde kullanılan mcu yararı kadar zararı da var çünkü güçlü olduğu için daha fazla batarya yiyor ve işlemciye daha fazla yük bindiriyor.

Öyle aşırı bir bilgim yok ancak kağıt üstünde daha güçlü olduğunu biliyorum.

İkisi arasında fazla bir güç farkı yok. Verimlilik olarak ise neredeyse aynılar. Ayrıca bu modelde kullanılan mcu yararı kadar zararı da var çünkü güçlü olduğu için daha fazla batarya yiyor ve işlemciye daha fazla yük bindiriyor.

Öyle aşırı bir bilgim yok ancak kağıt üstünde daha güçlü olduğunu biliyorum.
Aşırı bilgin yoksa 52840'tan güçlü olduğunu nereden çıkarıyorsun?
Bu MCU o kadar güçlü olsaydı tüm top-tier modellerde görürdük. Bilmeden fetva vermeyin şöyle. Yanlış yönlendiriyorsunuz.