Bütçe
2.500 TL

vanderlindee

Uzman
Merhaba. VGN Dragonfly MOBA kullanıyorum, sol tuşta bir sorun oluştu. Ateş ederken 1 saniye duraklayıp düzeliyor. Bu da oyun deneyimini gerçekten etkiliyor. Yurt dışından aldığım için garantiye gönderemiyorum. Mecburen yeni bir mouse alacağım. Bütçem 2 bin lira, ancak çok daha fazla özellikler sunarsa 2.500 liraya kadar çıkabilirim. Şu an aklımda ATK X1 S var. Daha iyi bir model var mı?

Hangi siteden almıştınız? Kendiniz switch de değiştirebilirsiniz çok az bir masrafla. Mouse değiştirmenize gerek yok.

El beceriniz kötüyse 500'e tamir eden yerler var.

Ben yapabilirim diyorsaniz 100 TL gibi bir fiyata halledebilirsiniz. Aldığınız site ile görüşürseniz belki ürünü bile göndermeden para iadesi veya yeni ürün gönderimi yapabilirler. Çoğu yapıyor.

Hangi siteden almıştınız? Kendiniz switch de değiştirebilirsiniz çok az bir masrafla. Mouse değiştirmenize gerek yok.

El beceriniz kötüyse 500'e tamir eden yerler var.

Ben yapabilirim diyorsaniz 100 TL gibi bir fiyata halledebilirsiniz. Aldığınız site ile görüşürseniz belki ürünü bile göndermeden para iadesi veya yeni ürün gönderimi yapabilirler. Çoğu yapıyor.
Mechkeys'den almıştım hocam.

Kendim yapabilir miyim bilemiyorum hocam denerken iyice bozmayayım.

Hocam zamanla başka sorunlar da çıkarabilir diye düşünmüştüm açıkçası yeni mouse a geçmeyi.

Kendim halletmek istesem herhangi bir mouse switchi alıp takmam mı gerekiyor?

Hocam o zaman ben bozma riskini de göze almayayım attığınız tamirciye göndereyim tuş switchlerini orjinali ile mi değiştiriyorlar biliyor musunuz güvenilir mi?

Merhaba. VGN Dragonfly MOBA kullanıyorum, sol tuşta bir sorun oluştu. Ateş ederken 1 saniye duraklayıp düzeliyor. Bu da oyun deneyimini gerçekten etkiliyor. Yurt dışından aldığım için garantiye gönderemiyorum. Mecburen yeni bir mouse alacağım. Bütçem 2 bin lira, ancak çok daha fazla özellikler sunarsa 2.500 liraya kadar çıkabilirim. Şu an aklımda ATK X1 s var. Daha iyi bir model var mı?

ATK A9 Plus al X1s ile aynı tek fark bataryası X1'den daha büyük.